Valitse sivu

Contribyte 10 vuotta!

9 syys 2016

Contribyte 10 vuotta!

syys 9, 2016

Contribyte täyttää tänään 8.9.2016 virallisesti 10 vuotta. Siis on kulunut 10 vuotta, kun Contribyte Oy rekisteröitiin kaupparekisterin. Contribyten perustivat Lasse Mikkonen ja Panu Ravolainen. Ensimmäisinä vuosina toiminta oli aika Nokia keskeistä, kuten useimmilla yrityksillä siihen aikaan. Contribyte perustettiin kehittämään konfiguraatiohallintaa yrityksissä ja sieltä toiminta laajeni aika pikaisesti kokonaisvaltaisempaan tuotekehityksen kehittämiseen, niin työkalujen kuin prosessienkin puolelle. Nykyään menetelmien, organisaation ja ihmisten toiminnan kehittäminen kuvaa toimintamme ydintä parhaiten.

Kymmenen vuoden ajanjaksoon mahtuu toki jo aika paljon. Kokonaisuudessaan ollaan toimittu jo yli 300 digitaalisia ratkaisuja kehittävien yritysten kanssa. Toiminta on aina ollut Suomi lähtöistä, mutta on työt vieneet meitä lähes kahteenkymmeneen eri maahan ympäri palloa.

Yritysten tehtävänä on toki menestyä ja tuottaa arvoa asiakkailleen ja omistajilleen, mutta tärkeää on myös luoda työtä Suomeen. Laskimmekin että vuosien mittaan ollaan työllistetty 51 henkilöä ja maksettu palkkoja yli 5,5 M€, siihen toki päälle vielä eläkemaksut.

Veroja yhteiseen kassaan on kertynyt 3,2 M€. Sillä taitaa jo rakentaa pienen pätkän moottoritietä tai järjestää peruskouluopetusta muutamille luokille.

Matkan varrelle on osunut monenlaisia keikkoja ja on meillä tehty omaa ohjelmistotuotekehitystä sekä palvelumuotoilua, asiakkaiden ongelmien ratkaisuun ja meidän oman Contribyte Ongoing Service palveluun. Täten meillä on omakohtaista kokemusta kovasta käytännöstä teorian rinnalla.

Contribyte on aina ollut taustaltaan stadilainen. Toimistoja on kertynyt neljä kappaletta ja ensimmäinen niistä olikin jo melkein pöndellä Ruoholahdessa. Sen jälkeen ollaankin oltu vähän enemmän keskustassa Vilhonkadulla, Ratakadulla ja nyt Pohjoisella Rautatiekadulla. Hyvät kulkuyhteydet ovat aina olleet oleellisessa osassa meidän toimintaa, kun päivittäin käydään ja ollaan asiakkailla. Kiitos tähänastisesta matkasta kaikille työntekijöille, asiakkaille ja yhteistyökumppaneille! Tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavia vuosia!

Share This

Jaa tämä kollegoillesi

Jaa tämä postaus verkostoosi!