Agile, Lean & SAFe Coachauksia

Saamme organisaatiot hyödyntämään täyden potentiaalinsa digitaalisuutta hyödyntävien ratkaisujen ja tuotteiden kehittämisessä

Tiimien coachaus

Valmennamme tuotekehitystiimejä saamaan käytännön hyödyt irti Scrumista ja Kanbanista.

SAFe muutoshankkeet

Autamme yrityksiä adoptoimaan SAFe frameworkia sovelletusti.

Tuotekehityksen jatkuva sparraus

Tuotekehityksen johdon ja ohjauksen jatkuva sparraus ja kehittäminen.

Tuomme kokemusta yli 300 yrityksestä ja näkemyksiä kaikista tärkeimmistä metodologioista.

Tiimien Coachaus

Coachaus mentaliteetimme on, että tiimit ymmärtävät oman ympäristönsä ja teknologiansa parhaiten. Siksi haluammekin kuunnella ja ymmärtää heidän spesifisen toimintaympäristön ja siihen liittyvät vahvuudet ja rajoitteet. Me tuomme kokemusta ja näkemystä muista yrityksistä sekä alan tärkeimmistä periaatteista.

Uskomme tiimien coachauksessa jatkuvuuteemme. Pyrimme tekemään vähintään 3 kuukautta kestäviä coachauksia. Coachimme osallistuu tuolla ajanjaksolla keskimäärin noin päivän viikossa tiimin aktiviteetteihin ja järjestää koulutuksia ja työpajoja tiimille. Pidemmällä ajanjaksolla varmistetaan, että sovitut parannuskohteet tulevat varmasti käyttöön ja juurtuvat osaksi toimintatapoja.

Coachaukset sovitaan aina tiimin tarpeisiin. Usein aiheina ovat: Kanbanin vahvistaminen, asiakasymmärryksen lisääminen, ketterä vaatimusten hallinta, Atlassian työkalujen tehokas käyttö, ajankäytön tehostaminen, tiiminä tehokkaasti toimiminen ja sidosryhmä yhteistyön parantaminen.

Ota yhteyttä!

SAFe muutoshankkeet

Ohjelmistojen rooli yrityksissä kasvaa jatkuvasti ja tuotekehitysorganisaatioiden koko kasvaa. Monet yritykset valitsevatkin organisaatiorakenteekseen Scaled Agile Frameworkin, jolla voidaan ohjata isompia tuotekehityskokonaisuuksia.

Olemme työskennelleet useiden suomalaisten yritysten tukena SAFe muutoksissa. Yksi näkyvimmistä on ollut Samlinkin siirtyminen SAFe malliin. Meiltä saa apua niin koulutuksiin, PI Planning päivän järjestelyihin kuin pidempiaikaiseen organisaation koulutukseenkin. Olemme myös räätälöineet useille yrityksille SAFe mallia sopimaan heidän spesifiin toimintaympäristöön.

Meidän vahvuutemme on, että tunnemme Scaled Agile Frameworkin ihan perustamisesta asti, mutta emme ole sitoutuneet pelkästään siihen. Osaamme tuoda parhaita menetelmiä myös ulkopuolelta tukemaan onnistunutta muutosta organisaatioon.

Kysy lisää!

Tuotekehityksen jatkuva sparraus

Tuotekehitysorganisaatioiden johtaminen on haastavaa. Tuotekehitykseltä vaaditaan usein samanaikaisesti operatiivista tehokkuutta, pitkäjänteistä laatua sekä innovatiivista uusien ideoiden kehittämistä. Tähän kun vielä lisätään, että tehokkaan organisaation perusta on onnelliset työntekijät, niin tuotekehityksen johtaminen ja ohjaaminen on todella haastavaa puuhaa.

Tarjoammekin tuotekehitysorganisaatioiden johtoryhmille ja tiimienvetäjille jatkuvaa sparrausta. Tässä sparrauksessa autamme tuotekehitysjohtoa pitämään yllä organisaation kehityssuunnitelmaa ja visiota. Autamme tuotekehitysjohtoa pääsemään irti päivittäisistä operatiivisista haasteista ja katsomaan ja kehittämään kokonaiskuvaa laajemmin.

Laita viestiä!

Meidän ainoa business on auttaa organisaatioita tulemaan paremmaksi. Ei piilotettua agendaa myydä mitään muuta.

Ota yhteyttä!

5 + 15 =

Share This