Valitse sivu

The Principles of Product Development Flow: Second Generation Lean Product Development

Kirja-arvostelu

Kirja-arvostelu: The Principles of Product Development Flow: Second Generation Lean Product Development

Reinertsenin kirja on tuotekehityksen optimoinnin klassikko. Reinertsen lienee niitä ensimmäisiä, joka aidosti on pohtinut digitaalisen kehittämisen ekonomiaa ja mallintanut niitä vähän helpommin ymmärrettävään muotoon.

Principles of product development flow ei missään nimessä ole kevyttä luettavaa. Tämä kirja on vaikea ymmärtää ja raskas lukea. Silti se on kirja jonka allekirjoittanut ottaa useimmiten käsiinsä, kun pitää koittaa mallintaa jotain tuotekehityksen ilmiötä. Reinertsenilta löytyy paljon hyviä sääntöjä ja yksinkertaistuksia tuotekehityksen optimoinnista.

Kirja ei sisänsä tuo suoria vastauksia oikeastaan mihinkään ongelmaan, vaan se auttaa ymmärtämään ongelmien juurisyitä. Tämä on juuri sitä, mikä aivan liian usein jää organisaatioissa ymmärtämättä – miksi ilmiöt toimivat kuten toimivat. Tämä kirja on sellainen klassikko, pidän tämän lukemista pakollisena kaikille, ketkä haluavat optimoida tuoteorganisaatioiden tuottavuutta.

Tämä on kirja, joka varmasti monelle menee jopa liian syvälle tuoteorganisaatioiden ekonomiaan. Silti kannattaa ennemmin ottaa riski vaikealukuisuudesta ja -tajuisuudesta, kuin jättää tämä lukematta.

Kirjan visuaalisuuden ja taulukkojen takia tämä ei toimi audiokirjana.

SUOSITTELEMME KIRJAA

Tuoteorganisaatioiden johto, agile coachit, tuotekehityksen optimoinnista kiinnostuneet

Tuotekehityksen optimoinnin klassikko. Monet kirjat ja toimintamallit viittaavat tässä kirjoitettuihin periaatteihin. Vahva suositus.

Tuoteorganisaatioiden optimoinnin klassikko. Tämän kirjan luettuasti ymmärrät kuinka vaikeaa tuoteorganisaatioiden tuottavuutta on optimoida.
Henri Hämäläinen

CEO, johtava konsultti, Contribyte

Julkaisuvuosi

%

Lukemisen helppous

%

Sisällön visuaalisuus

Sivujen määrä

Share This