Valitse sivu

You Are Not So Smart: Why You Have Too Many Friends on Facebook, Why Your Memory Is Mostly Fiction, and 46 Other Ways You're Deluding Yourself

Kirja-arvostelu

Kirja-arvostelu: You Are Not So Smart: Why You Have Too Many Friends on Facebook, Why Your Memory Is Mostly Fiction, and 46 Other Ways You’re Deluding Yourself

”Haluatko ottaa sinisen pillerin vai punaisen pillerin”, kuten yhdessä elokuvahistorian kuuluisimmassa kohtauksessa Matrixin ensimmäisessä osassa kysytään. Tämä kirja on kuin tuo punainen pilleri, joka avaa mielesi sille, miten tämä maailma todella toimii. Se kertoo paljon itsestäsi, mutta myös ihmisistä ja ilmiöistä yleisesti.

You are not so smart, on siis kirja psykologiasta ja asioista, jotka me usein ymmärrämme ihmisen motiiveista ja käyttäytymismalleista väärin. Kirja esittelee 48 asiaa käyttäytymisestä ja ihmisistä. Kirja avaa yleisiä virheitä joita meillä käyttäytymismalleista ja ihmisten toimintaa ohjaavista asioista. Kirja myös esittelee miten mieltämme manipuloidaan ajattelemaan asioita tietyillä tavoin.

Ihmisten käyttäytyminen ja sen motivaatiot pitäisi kiinnostaa kaikkia. Valitettavasti näin ei aina ole. Tämä on kuitenkin kirja, joka jokaisen tulisi lukea, koska se auttaa ymmärtämään maailmaa ja ihmisiä niin paljon paremmin.

SUOSITTELEMME KIRJAA

Jokaisen, joka haluaa parantaan ymmärrystään ihmisten käyttäytymismalleista, tulisi lukea tämä kirja. Tuoteorganisaatiomaailmassa tämä kirja on ehdottoman suositeltava tuotepäälliköille, markkinointihenkilöille sekä Scrum Mastereille ja linjaesimiehille.

Tämä kirja avaa ihmisen käytöksen psykologiaa erinomaisesti. Tämä on kirja, jonka jälkeen näet maailman eri tavoin. Tämä viihdyttävä ja nautittava kirja on myös painonsa arvoinen kultaa. Suosittelen lämpimästi!

Henri Hämäläinen

CEO, johtava konsultti, Contribyte

Sivujen määrä

%

Lukemisen helppous

%

TARINAN MIELENKIINTOISUUS

Julkaisuvuosi

Share This