Valitse sivu

Vaikuttavuutta portfolion hallintaan

Kolmen portfolion malli - whitepaper

Portfolion hallinta on organisaation tärkeintä päätöksentekoa

 

Tuote- tai palveluorganisaatio voi menestyä useilla erilaisilla strategioilla. Portfolion hallinta varmistaa organisaation taloudellisten ja ajallisten investointien kohdistumisen tärkeimpiin asioihin.

Portfolioista päättäminen on organisaation tärkeintä päätöksentekoa. Portfolioissa päätetään tulevaisuuden kilpailukyvystä, lyhyen tähtäimen tehokkuudesta ja maksimoidaan arvontuotto organisaation omaisuudesta. Siis tuotteista, palveluista, datasta ja muusta IPR:stä.

Portfolion hallinta ei toimi kaikissa asioissa samalla tavalla, ei myöskään samojen ihmisten toimesta. Siksi on tärkeää, että organisaatio määrittelee eri portfolioiden hallinnan selkeästi. Näin koko organisaatio ymmärtää, kuka tekee päätöksiä mistäkin asiasta, missä ja milloin päätöksiä tehdään sekä millä frekvenssillä asioista päätetään.

Tässä artikkelissa esittelemme Contribyten kehittämän kolmen portfolion mallin. Sen avulla portfolion hallinnan vaikuttavuus organisaatiossa tehostuu huomattavasti.

Lataa kolmen portfolion mallin whitepaper

10 + 1 =

Portfolion hallinta on organisaation tärkeintä päätöksentekoa

Vaikuttava portfolion hallinta vaatii ymmärrystä tuoteliiketoiminnan tehokkuudesta

Kolmen portfolion malli luo tehokkuutta päätöksentekoon

Lataa kolmen portfolion whitepaper!

Contribyte tarvitsee tietojasi voidaakseen kehittää teille mahdollisimman sopivia palveluja. Emme jaa tietojasi eteenpäin, emmekä tule lähettämään sinulle muuta kuin tähän aiheeseen liittyvää materiaalia. Voit lukea lisää rekisteriselosteestamme täältä.