Diginatiivien johtaminen - valmentava johtaja koulutus 2pv

Diginatiivien johtamisen kurssi esimiehille, jotka haluavat luoda työympäristön diginatiivien menestymiselle ja hyödyntää henkilöstön koko potentiaalin.

Diginatiivien johtaminen – valmentava johtaja koulutus 2pv

Uudet työelämään tulevat diginatiivit käyttäytyvät eri tavoin kuin aiempi sukupolvi ja heitä kannattaa johtaa siksi eri tavoin. Diginatiiveilla on todella hyvät edellytykset tuoda ymmärrystä diginatiivien sukupolvesta niin asiakkaina kuin tekijöinäkin. Heissä on iso potentiaali, joka voidaan kaivaa esiin oikealla johtamisella ja työympäristöllä. Nykyinen työvoimapula ja rekrytointikilpailu ajavat siihen, että diginatiivit pääsevät valitsemaan johtajansa.

R

Luo työympäristö ja johtamisympäristö, jossa diginatiivit voivat menestyä

R

Tee johtamisesta kilpailuetu rekrytointimarkkinoilla

R

Varmista, että diginatiivit viihtyvät työpaikallasi

Kenelle kurssi on tarkoitettu

 • Tiimien vetäjät, jotka haluavat kehittää esimiestaitojaan.
 • Esimiehille joiden tiimi uudistuu nuoremmilla tekijöillä.
 • Asiantuntijat, jotka ovat siirtyneet esimiestehtäviin.

Kurssin keskeiset opit

 • Moderni lähijohtaminen
 • Johtamistyylit eri sukupolvien välillä
 • Diginatiivien motivointi ja ohjaaminen

Diginatiivien johtamisen kurssi esimiehille, jotka haluavat luoda työympäristön diginatiivien menestymiselle ja hyödyntää henkilöstön koko potentiaalin.

Ota yhteyttä

Miksi diginatiivien johtamisesta tulee huolehtia?

Olemme kaikki huomanneet muutoksen ympärillämme.

Missä tahansa tarkkailet ympäristöä näet eri ikäisiä ihmisiä niskat mutkalla tuijottamassa älypuhelintaan. Jos sinä olet tekemisissä murrosikäisten kanssa olet jo huomannut, että digitaalinen maailma on heille läsnä oikeastaan koko ajan. Jos jututat murkkuja, huomaat että käytetyt sovellukset ovat muuttuneet siitä kun viimeksi kysyit. Facebook näkyy uutisissa milloin mistäkin syystä, mutta todellisuudessa sen käyttö laskee eivätkä nuoremmat sukupolvet enää käytä aikaa siellä. Maailma on jatkuvassa muutoksessa, varsinkin digitaalinen.

Työelämään on astunut jo sukupolvi, jotka ovat aloittaneet tietotekniikan käytön jo
lapsuudessaan.

Heille älylaitteen käyttöönotto on kirjaimellisesti lasten leikkiä. Valmiudet ymmärtää digitaalisten laitteiden ja palveluiden käyttöä ovat valmiiksi hyvät. Monelle tietotekniikan osaajalle perustiedot ohjelmointiin ja tietojärjestelmiin ovat kertyneet harrastustoiminnassa. Osallistuminen avoimenlähdekoodin yms ei kaupallisiin projekteihin on todellista asiantuntijaa palkatessa tärkeimpiä rivejä CV:ssä.

Diginatiivien osaaminen on huippua

Digitaalisten palveluiden ja järjestelmien suunnittelussa ja toteutuksessa diginatiivit loistavat. Diginatiivit ovat verkostoituneita ja kysyvät neuvoa ongelmanratkaisussa yhteisöissään. He haluavat loistaa omassa työssään ja osaamisessa. Uuden opettelu kiinnostaa heitä, eikä vanhasta luopuminen
tuota heille tuskaa

Diginatiivit eivät työskentele pulpetissa

Työskentelytavat eroavat perinteisistä, sillä digityö ei ole sidottu paikkaan tai vuorokauden aikaan. Arvomaailmaltaan nuoremmat sukupolvet eroavat vanhemmistaan. Omakotitalon hankinta Nurmijärvellä ja Kartano-Volvo ei ole enää elämän ainoa tarkoitus. Palkka ei ole ainoa motiivi, vaan työskentely- ja yrityskulttuuri ja arvot ovat nousseet tärkeiksi tekijöiksi työpaikkaa valitessa.

Perinteiset johtamismallit ovat vanhentuneita diginatiivien johtamiseen.

Mutta miten diginatiiveja sitten johdetaan? Diginatiivien johtamiseen soveltuvat mm. seuraavat keinot:

Meillä Contribytellä on etuoikeus saada työskennellä erilaisten organisaatioiden kanssa jatkuvasti. Olemme kokeneet ja nähneet kuinka saada diginatiivit osaksi tehokasta tuotekehitysorganisaatiota. Ja haluamme nyt jakaa oppimme kuinka saadaan diginatiivit viihtymään ja motivoitumaan yrityksen tavoitteista.

Diginatiivit ovat tärkein resurssi digitalisaation toteutuksessa ja parhaista osaajista käydään kova kilpa. Miten te hyödynnätte mahdollisuutenne kisassa?

Perinteiset johtamismallit ovat vanhentuneita diginatiivien johtamiseen. Kun haluat oppia miten diginatiiveja johdetaan, niin ota yhteyttä.

Ota yhteyttä

Kahden päivän koulutuksen sisältö

Ensimmäinen päivä – Diginatiivit ja johtamisen evoluutio

 • Diginatiivit ja heidän potentiaali
 • Diginatiivien arvomaailma
 • Digiviestinnän keinot
 • Johtamisen evoluutio
 • Positiivisuuden psykologia

Ensimmäisellä päivällä on kaksi päätarkoitusta. Ensimmäinen tavoite on ymmärtää diginatiiveja ja heidän potentiaaliaan paremmin. Mitä heidän arvomaailmaansa kuuluu ja miksi. Toinen tavoite on ymmärtää itseään johtajana paremmin ja tunnistaa johtamisen evoluution tärkeimpiä asioita, esimerkiksi miten positiivisuuden psykologia vaikuttaa nykypäivän johtamiseen.

   

  Toinen päivä – Valmentava johtaja

  • Lähijohtamisen menetelmät
  • Valmentavan johtajan keinovalikoima
  • Motivointi, palkitseminen, kannustaminen
  • Monimuotoisen tiimin toiminta

  Toisen päivän kaksi suurinta teemaa ovat valmentavan johtajan keinovalikoima sekä tiimin toiminnan kehittäminen. Toisena päivänä saat konkreettisia menetelmiä johtaa diginatiiveja sekä luoda tiimejä, joissa on niin diginatiiveja kuin jo kokeneempiakin työntekijöitä.

  Henri Hämäläinen

  Henri Hämäläinen

  Toimitusjohtaja

  Tuotekehityksen konsultointi, myynti, muut asiat.

  Puhelin: 050 487 3291
  henri.hamalainen@contribyte.fi

  Antti Suvanto

  Antti Suvanto

  Konsultti

  Tuotejohtamisen konsultointiprojektit ja koulutukset. Myynti.

  Puhelin: 050 5994830
  antti.suvanto@contribyte.fi

  Kouluttajat

  Contribyten johtamisen kouluttajat omaavat pitkän kokemuksen erilasten organisaatioiden johtamisesta ja valmentamisesta. 

  Contribyte on tunnettu omista kokeiluista itseohjautuvuuden ja uusien lähijohtamisen menetelmien sarajlla. Meillä on käytännön kokemusta monista menetelmistä itsellämme ja olemme päässeet näkemään niiden toimivuutta kymmenissä organisaatioissa.

   

   

  Ota yhteyttä!

  Laita viestiä alla olevalla kaavakkeella, ota suoraan yhteyttä tai katso yhteystietomme.

  Lasse Mikkonen, CTO, Atlassian ja muut työkalut, 040 543 9845
  Henri Hämäläinen, toimitusjohtaja, 050 487 3291
  Timo Leppä, koulutukset, tiimivalmennukset, 0400 924 830
  Tanja Suomalainen, Oulun toimipiste, 040 512 2610
  Harri Pendolin, tuotejohtaminen ja palvelumuotoilu, 040 582 0865

  9 + 9 =

  Share This