Kaleva Media vahvisti tuotejohtamisen osaamistaan koulutuksella

Kaleva Media Oy on laajentunut koko Pohjois-Suomessa toimivaksi monimediataloksi. Perinteisen median hakiessa uusia muotoja on Kaleva Mediassa lähdetty vahvasti mukaan muutokseen. Siinä heitä on tukenut tuotehallinnan koulutuksen järjestänyt Contribyte Oy.

Kaleva Media

Kaleva Media on pohjoinen monimediayhtiö, joka tarjoaa paikallisesti kiinnostavia sisältöjä, palvelumalleja ja -alustoja. Kaleva Mediaan kuuluu tällä hetkellä viisitoista paikallisjulkaisua Pohjois-Suomessa. He tarjoavat laadukasta paikallista journalismia, sisältötuotteita lukijoille sekä mainonnan kokonaisratkaisuja erilaisissa digitaalisissa kanavissa ja painetussa mediassa mainostajille.

https://www.kalevamedia.fi/

"Lähdimme Contribyten kanssa miettimään yhteistä mallia, jossa saataisiin heidän osaamisensa kohtaamaan meidän tarpeemme. Kiitos heille siitä, kuinka nopeasti he pystyivät vastaamaan tarpeeseemme"

 

Osana kasvustrategiaa on Kaleva Media ostanut perinteisen median toimijoiden lisäksi myös uusia yrityksiä eri liiketoiminta-aloilta, jotta kokonaistarjoamaa saataisiin kasvatettua. Kaleva Median kehityspäällikkö Eino Järvelän ja teknologia- ja kehitysjohtaja Tommi Silfverhuthin mukaan Contribyten koulutuksesta on ollut apua tuotehallinnan kehittämisessä.

 – Lähdimme Contribyten kanssa miettimään yhteistä mallia, jossa saataisiin heidän osaamisensa kohtaamaan meidän tarpeemme. Kiitos heille siitä, kuinka nopeasti he pystyivät vastaamaan tarpeeseemme, Järvelä kertoo.

 

"Tuntui, että he ottivat hyvin asioista selvää etukäteen. Vaikka valmistautumisaika oli lyhyt, he olivat selvästi käyttäneet koulutuksen suunnitteluun aikaa ja ottaneet selvää mediapuolesta"

 

Asioita käydään läpi keskustellen

– Päädyimme kaksipäiväiseen koulutukseen, josta oli kyllä paljon apua meille. Koulutukseen osallistui meiltä tuotepäälliköitä ja muita tuotteiden parissa työskenteleviä ihmisiä, Järvelä kertoo.

 Osa koulutuksesta oli perinteistä kalvojen seuraamista, mutta asioita käytiin läpi paljon myös keskustellen. Contribyte onnistui auttamaan Kaleva Mediaa kokonaisuuden hahmottelussa. Koulutuksen vuoksi Kaleva Medialla osataan nyt aiempaa paremmin keskittyä oleellisiin asioihin, joiden avulla tehdään parempaa tulosta.

 – Tuntui, että he ottivat hyvin asioista selvää etukäteen. Vaikka valmistautumisaika oli lyhyt, he olivat selvästi käyttäneet koulutuksen suunnitteluun aikaa ja ottaneet selvää mediapuolesta, Silfverhuth mainitsee.

"Koulutuksen vuoksi Kaleva Medialla osataan nyt aiempaa paremmin keskittyä oleellisiin asioihin, joiden avulla tehdään parempaa tulosta."

 

Koulutuksen myötä kaikki puhuvat samaa kieltä

Koulutuksen myötä Kaleva Median tuotepäälliköt ovat alkaneet puhua asioista samoilla termeillä, ja heidät kaikki on saatu samalle viivalle. Koulutuksen pohjalta on helppo edetä eteenpäin.

 – Mielestäni Contribytea voi kyllä suositella. Koulutus antaa hyvän pohjan tuotteiden ja tuotehallinnan ymmärtämiseen, Silfverhuth toteaa.

"Mielestäni Contribytea voi kyllä suositella. Koulutus antaa hyvän pohjan tuotteiden ja tuotehallinnan ymmärtämiseen"

 

Kalevan Median asiakaskokemukseen liittyviä Contribyten palveluita

Tuote- ja portfoliohallinnan kehittäminen

Tuote- ja portfoliohallinan ketteröittäminen ja innovaatiomallien luominen. Tarjoamme työkaluja ja toimintamalleja organisaation kehittämiseen.

Tuoteorganisaatioiden koulutukset

Tuoteorganisaatioiden monipuoliset koulutukset. Koulutukset niin tiimien kuin tuote- ja palveluorganisaation menestymiseen kaikilla tasoilla.

".Contribyte onnistui auttamaan Kaleva Mediaa kokonaisuuden hahmottelussa"

 

Ota yhteyttä!

Laita viestiä alla olevalla kaavakkeella, ota suoraan yhteyttä tai katso yhteystietomme.

Lasse Mikkonen, CTO, Atlassian ja muut työkalut, 040 543 9845
Henri Hämäläinen, toimitusjohtaja, 050 487 3291
Timo Leppä, koulutukset, tiimivalmennukset, 0400 924 830
Harri Pendolin, tuotejohtaminen ja palvelumuotoilu, 040 582 0865

 

13 + 7 =

Share This