Valitse sivu

Serres päivitti tuotehallinnan osaamista Contribyten etäkoulutuksella

Contribyte fasilitoi Serresille räätälöidyn tuotejohtamisen etäkoulutuksen, jonka tavoitteena oli auttaa uutta tuotehallintatiimiä kehittymään työssään.

etakoulutus

Serres

Serres on lääketieteellisten nesteiden hallintaratkaisujen edistyksellinen johtaja. Yrityksen imupussia käytetään päivittäin 60 000 operaatiossa ympäri maailman, ja heidän hävitysjärjestelmänsä auttaa mullistamaan lääketieteellisen nesteen hallintaa.

serres.com 

"Koulutus antoi hyvän perustan tuotehallinnalle."

Tuotehallinta haltuun

Contribyte fasilitoi Serresille räätälöidyn tuotejohtamisen koulutuksen, jonka tavoitteena oli auttaa uutta tuotehallintatiimiä kehittymään työssään. Yrityksellä oli useita työntekijöitä, joille tuotehallinta oli täysin uutta, joten tarkoituksena oli laajentaa kuvaa siitä, mitä tuotejohtaminen on ja mitä tiimiläisten on otettava huomioon uusissa rooleissaan. Tavoitteena oli myös auttaa tiimiä työskentelemään sulavasti yhdessä sekä saamaan päivitetty kuva parhaista tuotehallinnan käytännöistä.

”Tavoitteena oli auttaa tiimiä työskentelemään sulavasti yhdessä ja saamaan päivitetty kuva parhaista tuotehallinnan käytännöistä.”

Äkillinen siirtyminen etäkoulutukseen

Serres oli tilannut perinteisen luokkahuonekoulutuksen, mutta se oli muutettava etäopetukseksi koronavirustilanteen vuoksi. Muutos oli nopea, mutta Serres ei halunnut odottaa tilanteen loppumista, joten he lähtivät innokkaasti kokeilemaan uutta etäkoulutusmallia.

Serresin Product Group Director Laure Lacoste uskoo, että etäkoulutuksessa on sekä hyviä että huonoja puolia. Suurin haaste hänen mukaansa oli se, että keskittyminen verkko-opiskeluun voi olla melko vaativaa, joten se on otettava huomioon kurssiaikataulussa.

Ainoa etäkoulutuksen ongelma oli se, että ensimmäinen päivä oli hiukan liian täynnä, mutta valmentaja teki muutoksia seuraaville kerroille ja ne toimivat todella hyvin.

Myös ryhmäkeskustelut ja muu jutustelu oli hieman vaikea toteuttaa verkossa, mutta Lacoste huomasi, että joillekin ihmisille oli itse asiassa paljon helpompaa osallistua keskusteluihin ja kysyä kysymyksiä verkossa kuin tosielämässä.

Riippuu täysin persoonallisuudesta, kaipaavatko osallistujat luokkahuonekoulutuksen sosiaalisuutta vai opiskelevatko he mieluummin itsenäisemmin.

 

”Oppimisympäristö oli todella hyvä: se tuntui turvalliselta ja oppimista tukevalta. Koulutus eteni sopivassa tahdissa ja oli todella hyvin koottu. ”

Hyvä vaihtoehto kenelle tahansa

Lacoste kertoo saaneensa osallistujilta ainoastaan positiivista palautetta. Kaikki sanoivat, että etäkoulutus toimi todella hyvin ja sujuvasti, vaikka koulutus siirrettiin verkkoon viime hetkellä. Koulutuksen taso oli todella korkea, ja osallistujat pääsivät oppimaan tuotehallinnan parhaita ja uusimpia käytäntöjä, joista on paljon hyötyä tulevaisuudessa. Kouluttajalla oli kattavasti tietoa tuotejohtamisen tärkeimmistä menetelmistä ja teorioista, ja erilaiset tietokilpailut ja tehtävät tekivät koulutuksesta jännittävän.

Voisin suositella etäkoulutusta kaikille tiimeille ja yrityksille, koska se toimii erittäin hyvin. Toki se eroaa perinteisestä luokkahuonekoulutuksesta, mutta se on hyvä vaihtoehto kenelle tahansa, joka pystyy keskittymään opiskeluun kotoa käsin!

 

"Yhteistyö Contribyten kanssa oli erittäin sujuvaa, ja kaikki meni todella hyvin."

Contribyte yhteystiedot

Lasse Mikkonen, teknologiajohtaja 040 543 9845
Harri Pendolin, tuotejohtaminen 040 582 0865
Markku Nurmela, valmennuspalvelut 040 501 5094
Timo Leppä, koulutuspalvelut 0400 924 830
Niklas Tikkala, työkalun palvelupäällikkö 040 681 8585
Henri Hämäläinen, toimitusjohtaja 050 487 3291

Sähköposti - info@contribyte.fi tai etunimi.sukunimi@contribyte.fi

Laita viestiä

7 + 6 =

Share This