Valitse sivu

Asiakaskokemus: Vaisalan ohjelmisto-osaamisen ja ketteryyden vahvistaminen

Vaisalalla oli tarve kehittää ohjelmisto-osaamista ja vahvistaa ketteriä toimintamalleja.

Vaisala

Vaisala Oyj on suomalainen pörssiyhtiö, joka valmistaa mittalaitteita ja -järjestelmiä. Vaisala kehittää, valmistaa ja markkinoi tuotteita ja palveluja ympäristönmittaukseen ja teollisuuden mittaustarpeisiin. Vaisala on maailman johtava sään, ympäristön ja teollisuuden mittausratkaisuiden toimittaja.

vaisala.fi

Contribyte tuottaa laadukasta ohjelmisto-osaamista

Vaisala on maailman johtava sään, ympäristön ja teollisuuden mittausratkaisuiden toimittaja. Kansainvälisen yrityksen myynnistä 98 prosenttia menee vuosittain vientiin. Pitkäperinteisen, 80 vuotiaan yrityksen ohjelmisto-osaamisen kehittämisen partneriksi valikoitui Contribyte. Vaisalan tuotekehityspäällikkö Liisa Åström kertoo Contribyten ymmärtäneen tuotekehittäjien kieltä.

Vaisalalla oli tarve kehittää ohjelmisto-osaamista johon he etsivät vetoapua. Contribytesta Vaisalassa kuultiin toiselta liiketoimintayksiköltä, jossa oli ollut jo aiempia kokemuksia kyseenomaisesta yrityksestä.

– Aika nopeasti kehittyi sellainen luottamus, että nämä ihmiset ovat ohjelmoinnin ammattilaisia ja tuotekehityksen tuntijoita. He pystyivät pääsemään meidän kanssamme samalle aaltopituudelle, kertoo Åström.

Toinen Åströmiä ja Vaisalaa ilahduttanut asia oli se, että kehityshankkeen aikataulu oli tiukka ja uudistuksia haluttiin aikaan nopeasti. Contribyte pystyi Åströmin mukaan vastaamaan tähän tarpeeseen hienosti.

– Yhteen hankkeeseen saimme myös ihan oman resurssin, eli yksi henkilö Contribytelta tuli kahtena päivänä viikossa mukaan meidän toimintaan vakiinnuttamaan sellaisia käytäntöjä, jotka me sitten itse osasimme ottaa haltuun, Åström kertoo.

 

Vahva osaaminen mahdollisti toimimisen laajalla skaalalla

Yhteistyössä Contribyten kanssa oli erityisen hyvää se, että yritys pystyi toimimaan laajasti Vaisalan organisaation sisällä. Contribyten vahva kokemus ohjelmistosuunnittelusta ja tuotekehityksestä teki vaikutuksen.

Åströmin mukaan Vaisala sai hankkeen mukana hyvin konkreettisia parannuksia, jotka näkyvät tulevaisuuden tuotteissa siten, että ne ovat erityisen hyvin tehtyjä, suunniteltuja ja tulevat ajoissa markkinoille. Tulevaisuudessakin Åström näkee Vaisalan yhteistyössä Contribyten kanssa.

– Kokemukset yhteistyöstä Contribyten kanssa ovat hyviä. Jos vastaava tilanne tulisi eteen, olisimme varmasti yhteydessä heihin, Åström päättää.

"Kokemukset yhteistyöstä Contribyten kanssa ovat hyviä. Jos vastaava tilanne tulisi eteen, olisimme varmasti yhteydessä heihin."

Vaisalan asiakaskokemukseen liittyviä Contribyten palveluita

Tiimien valmennukset

Toimivat tiimit ovat jokaisen organisaation perusta. Valmennamme tiimit voittaviksi!

Tuoteorganisaatioiden koulutukset

Tuoteorganisaatioiden monipuoliset koulutukset. Koulutukset niin tiimien kuin tuote- ja palveluorganisaation menestymiseen kaikilla tasoilla.

"Aika nopeasti kehittyi sellainen luottamus, että nämä ihmiset ovat ohjelmoinnin ammattilaisia ja tuotekehityksen tuntijoita. He pystyivät pääsemään meidän kanssamme samalle aaltopituudelle"

Contribyte yhteystiedot

Lasse Mikkonen, teknologiajohtaja 040 543 9845
Harri Pendolin, tuotejohtaminen 040 582 0865
Markku Nurmela, valmennuspalvelut 040 501 5094
Timo Leppä, koulutuspalvelut 0400 924 830
Niklas Tikkala, työkalun palvelupäällikkö 040 681 8585
Henri Hämäläinen, toimitusjohtaja 050 487 3291

Sähköposti - info@contribyte.fi tai etunimi.sukunimi@contribyte.fi

Laita viestiä

3 + 1 =