Valitse sivu

Case Story: Bisnode prosessiuudistuksen Atlassian tuotteiden avustuksella

Tuotanto- ja myyntiprosessien yhtenäistäminen, Atlassian Jira -järjestelmän valjastaminen tarvetta vastaavaksi, asiakashallintajärjestelmän uudistus, toiminnanohjausprosessien yhdenmukaistaminen.

Kukaan Bisnodella ei halua palata aikaan ennen Jiraa. Koko henkilöstö kokee, että järjestelmä on tehnyt elämästä parempaa. Jopa
talousosasto.

Matti Rahikka

R&D Director, Bisnode

Bisnode

Bisnode on johtava jalostetun digitaalisen yritystoimintainformaation tuottaja Euroopassa. Se tarjoaa asiakkailleen tutkimus- ja luottotietoihin pohjautuvaa apua myynnin, markkinoinnin ja yritystoiminnan strategiseen päätöksentekoon.

Bisnode ja Contribyte ovat tehneet yhteistyötä vuodesta 2014 lähtien

Haaste

Yritysostojen myötä toimintaansa laajentanut Bisnode havaitsi uuden organisaationsa toimintamalleissa yhtenäistämisen tarvetta erityisesti asiakaspalvelun seuraamisen ja kehittämisen suhteen. Myös yrityksen toiminnanohjausjärjestelmä kaipasi uusimista prosessien automatisoinnin ja selkeyttämisen osalta.

Ratkaisu

Tekemänsä kartoituksen pohjalta Contribyte auttoi Bisnodea yhtenäistämään tuotanto- ja myyntiprosessejaan sekä kehittämään järjestelmiään vastaamaan paremmin eri tiimien tarpeisiin. Contribyten avulla Bisnode laajensi Atlassian Jira- järjestelmän käyttöä vastaamaan paremmin yrityksen toiminnanohjaushaasteisiin. Asiakashallintajärjestelmä uudistettiin ja palvelupyyntöprosessia kehitettiin tikettipohjaiseksi. Jiran avulla toiminnasta tuli läpinäkyvää ja prosessista seurattava alusta loppuun.

Hyödyt

Uudistusten myötä Bisnoden kaikkia toimintaprosesseja on selkeytetty. Jiran ansiosta asiakaspalvelun nopeus ja tehokkuus ovat kasvaneet merkittävästi, ja manuaalisen työn vähentyminen on lisännyt henkilöstön motivaatiota. Työnohjauksen ja prosessien yksinkertaistuminen ja tehostuminen näkyy asiakkaille nopeampina toimitusaikoina. Uudistukset ovat mahdollistaneet myös Bisnoden omien resurssien tehokkaamman seurannan ja hallinnan. Yhteistyö Bisnoden ja Contribyten välillä jatkuu tiiviinä, jotta kaikkiin kehitystarpeisiin pystyttäisiin tulevaisuudessakin reagoimaan joustavasti ja tehokkaasti jatkuvan palvelun mallilla.

Bisnode on kasvanut viime vuosina Euroopan johtavaksi liiketoimintatiedon tuottajaksi

Contribyte yhteystiedot

Lasse Mikkonen, teknologiajohtaja 040 543 9845
Harri Pendolin, tuotejohtaminen 040 582 0865
Markku Nurmela, valmennuspalvelut 040 501 5094
Timo Leppä, koulutuspalvelut 0400 924 830
Niklas Tikkala, työkalun palvelupäällikkö 040 681 8585
Henri Hämäläinen, toimitusjohtaja 050 487 3291

Sähköposti - info@contribyte.fi tai etunimi.sukunimi@contribyte.fi

Laita viestiä

15 + 10 =

Share This