Valitse sivu

Case Opus Capita: Tuotehallinnan vastuiden ja tehtävien selkeyttäminen

Tuotehallinta organisaation rooli ja tehtävät selkeytettiin ja muutos vietiin käytäntöön kouluttamalla tuotehallinta, tuotekehitys sekä johtoryhmä.
Opus Capita

OpusCapita

OpusCapita sähköistää ja automatisoi hankintaan, laskujen käsittelyyn sekä maksuliikenteeseen ja rahoitukseen liittyviä prosesseja. Palvelut mahdollistavat paremman näkyvyyden ja hallinnan yrityksen osto-, hankinta- ja talousprosesseihin. Vuonna 2015 OpusCapitan asiakkaita oli yli 100 maassa, liikevaihto oli 257 miljoonaa euroa ja henkilöstöä 2000. OpusCapita on perustettu vuonna 1984 ja sen pääkonttori sijaitsee Helsingissä.

OpusCapitan ”Hankinnasta maksuun” ja ”Tilauksesta kassaan”-ratkaisujen avulla käsitellään vuosittain yli 600 miljoonaa transaktiota.

Haaste

Eri osapuolten odotukset tuotehallinnalta eivät aina kohdanneet olemassa olevia toimintatapoja. Tämän vuoksi oli tarve kehittää osaamista ja määritellä tuotehallinnalle moderni ja yhtenäinen tapa toimia myynnin, markkinoinnin ja tuotekehityksen kanssa.

Ratkaisu

Prodman (lue ”Contribyte ostaa Prodmanin liiketoiminnan”) toteutti asiakkaan tarpeeseen räätälöidyn akatemia-ohjelman tuotepäälliköille sekä omat koulutukset tuotekehitykselle ja liiketoimintajohdolle.  Ohjelma sisälsi 1-3 päiväisiä intensiivivalmennuksia sekä syventäviä työpajoja vaatimushallinnasta, liiketoimintamallinnuksesta (eng. ”business modeling”) ja tiekartoista (eng. ”roadmap”).

Hyödyt

Valmennus auttoi tuotehallinnan ja tuotekehityksen yhteisen kielen ja toimintotapojen löytämisessä, kehitti liiketoimintalähtöistä ajattelua, vaatimushallinnan käytäntöjä sekä pitkäjänteistä tuotesuunnittelua.

Saamme koko organisaation ymmärtämään liiketoimintalähtöisen tuotejohtamisen roolin ja pelaamaan samaan maaliin.

Contribyte yhteystiedot

Lasse Mikkonen, teknologiajohtaja 040 543 9845
Harri Pendolin, tuotejohtaminen 040 582 0865
Markku Nurmela, valmennuspalvelut 040 501 5094
Timo Leppä, koulutuspalvelut 0400 924 830
Niklas Tikkala, työkalun palvelupäällikkö 040 681 8585
Henri Hämäläinen, toimitusjohtaja 050 487 3291

Sähköposti - info@contribyte.fi tai etunimi.sukunimi@contribyte.fi

Laita viestiä

10 + 5 =

Share This