Valitse sivu

Tulevaisuuden Tuotekehitys

Haluamme luoda uutta ja ymmärtää tulevaisuuden tarpeet tuotekehitykselle. Vain siten voimme olla parhaita asiantuntijoita.

Tuotekehitysorganisaatioden tapa luoda palveluita ja ohjelmistoja tulee muuttumaan lähivuosina radikaalisti.

Tulevaisuuden Tuotekehitys – tapahtumasarja

Järjestämme vuosittain Tulevaisuuden Tuotekehitys tapahtuman. Siellä käsittelemme tuotekehitystä ja sen uusia suuntauksia mahdollisimman poikkitieteellisesti. Etsimme yrityksiä ja tarinoita, joista toiset yritykset saavat ideoita kehittää toimintaansa eteenpäin. Pyrimme enemmän konkretiaan esityksissä, kuin pelkkään ideologiseen visiointiin.

Tapahtumasarjasta on kasvanut jo suosittu Suomalaisen tuotekehitystä tekevien yritysten keskuudessa. Pyrimmekin tarjoamaan vuotuisille osallistujille, joka vuosi erilaisia näkökulmia tuotekehityksen parantamiseen.

Tulevaisuuden Tuotekehitys Workshop -sarja

Tulevaisuuden Tuotekehitys sai alkunsa vuonna 2014, kun mietimme miten voisimme auttaa tuotekehitys -organisaatioiden johtoa kehittämään organisaatiotansa varautumaan tulevaisuuden tarpeisiin. Rakensimme workshop sarjan, jossa katsomme tuotekehitystä eri näkökulmista. Jokaisen workshopin tuloksena luomme muutaman keskeisen pilarin tuotekehityksen kehittämiselle.

Valitsemme osallistujat workshop sarjaan. Mukaan otetaan 4-5 henkilöä joista jokainen on eri yrityksestä. Haluamme luoda ryhmän, jossa asioista voidaan keskustella mahdollisimman avoimesti ja luottamuksella. Vain tällä tavoin pystymme todella pureutumaan tuotekehityksen todellisiin haasteisiin ja niiden mahdollisiin ratkaisuihin.

Järjestämme workshop sarjoja kaksi vuodessa ja niiden kesto noin 4-5 kuukautta. Järjestämme sarjoja myös Helsingin ulkopuolella. Olemme järjestäneet näitä muun muassa Tampereella ja Jyväskylässä.

Jos osallistuminen sarjaan kiinnostaa, niin olkaa yhteydessä henri.hamalainen@contribyte.fi.

Muut Tulevaisuuden Tuotekehitys aktiviteetit

Järjestämme Tulevaisuuden Tuotekehitys teeman alla asiakkaillemme myös paljon muita aktiviteetteja. Meillä on Communities of Practice tapahtumia Scrum Mastereille, Product Ownereille ja tuotepäälliköille.

Lisäksi järjestämme Tulevaisuuden Tuotekehitys -klubia, jossa jatkamme workshop sarjan läpikäyneiden henkilöiden sekä TuTe -palvelun asiakkaiden kanssa pureutumista tuotekehityksen tulevaisuuden kannalta tärkeiden aiheiden kimpussa.

Järjestämme epäsäännöllisesti webinaareja, aamiasseminaareja ja muita tapahtumia Tulevaisuuden Tuotekehitys teeman ympärillä.

Tulevaisuuden Tuotekehitys workshopit yritykselle

Järjestämme pyynnöstä myös yhdelle yrityksille tiimipäiville tai muuhun tarkoitukseen Tulevaisuuden Tuotekehitys -workshoppeja. Näissä käsitellään teesejämme Tulevaisuuden Tuotekehitykselle.

Olemme esimerkiksi järjestäneet tuotekehityksen johdon tiimipäivään puolen päivän workshoppeja, joissa tiimi on pureutunut teeseihin erikseen ja löytäneet omasta organisaatiostaan kehityskohteita teesien perusteella.

Tulevaisuuden Tuotekehityksen jatkuvat palvelut yrityksille

Tarjoamme yrityksille Tulevaisuuden Tuotekehityksen palveluita myös jatkuvana, kuukausivelotteisena palveluna. Voit yhdistää saman sopimuksen alle eri palveluitamme koko tarjonnastamme. Yritykset pystyvät keskittymään omaan tuotekehitykseen ja me pidämme huolta, että heillä on tekemiseen tarvittavat tiedot, taidot sekä työkalut.

Useat yritykset ovat tilanneet esimerkiksi meiltä ketterien tiimien koulutuspalvelut sekä ketterään kehitykseen soveltuvat työkalut. Pystymme tarjoamaan nämä palvelut samalla kuukausiveloitteisella sopimusmallilla. Asiakas voi muuttaa ostamiaan palveluita kuukausittain sopimuksen puitteissa. Tämä palvelu on ollut erittäin kysytty.

Lue lisää meidän tarjoamista Tulevaisuuden Tuotekehityksen jatkuvasta palveluista.

Jokaisen organisaation tulee oppia luomaan ohjelmistoja ja digitaalisia ratkaisuja omille asiakkailleen.

Tulevaisuuden Tuotekehitys LinkedIn ryhmä

Tulevaisuuden tuotekehityksestä keskustellaan myös LinkedIn:ssä. Kyseessä on avoin ryhmä, johon voi liittyä keskustelemaan tuotekehityksen tulevaisuudelle tärkeistä asioista ja jakamaan linkkejä kiinnostuneiden kesken.

Contribyte yhteystiedot

Lasse Mikkonen, teknologiajohtaja 040 543 9845
Harri Pendolin, tuotejohtaminen 040 582 0865
Markku Nurmela, valmennuspalvelut 040 501 5094
Timo Leppä, koulutuspalvelut 0400 924 830
Niklas Tikkala, työkalun palvelupäällikkö 040 681 8585
Henri Hämäläinen, toimitusjohtaja 050 487 3291

Sähköposti - info@contribyte.fi tai etunimi.sukunimi@contribyte.fi

Laita viestiä

9 + 3 =

Share This