Valitse sivu

Asiantuntijoita tuotekehityksen kehittämiseen

Tuotekehityksen asiantuntijat kaikkiin tuotekehityksen kehittämisen haastaviin rooleihin.

Scrum Masterit

Scrum Master on Scrumissa ja välillä Kanbanissa rooli, joka auttaa kehitystiimejä toimimaan ketterien menetelmien avulla ja varmistaa sujuvan kehityksen.

Työkaluvastaavat

Atlassian, VersionOne, IBM Rational, Rally Software, Microsoft TFS tuotteiden vastuulliset henkilöt erityisesti käyttöönoton tai muutoksen ajaksi.

Muutosagentit

Organisaatioiden suurempiin muutoksiin, kuten Scaled Agile Framework käyttöönottoon, vuokraamme asiantuntijoita viemään muutosta läpi.

Devops asiantuntijat

Meiltä ja kumppaneiltamme löydät myös asiantuntijoita rakentamaan continuous integration/continuous deployment ympäristöjä.

Keskitymme asiakkaidemme tuotekehityksen parantamiseen, emme tee ohjelmistoja tai vuokraa siihen henkilöstöä.

Sopivimmat tuotekehityksen asiantuntijat tarpeisiisi

Emme ole tavallinen henkilöstövuokrausyritys. Me emme vuokraa henkilöitä tekemään töitänne ohjelmistojen ja palvelujen kehittämisessä. Vuokraamme ainoastaan henkilöitä, jotka auttavat teitä tulemaan paremmiksi omissa töissänne.

Muutosagentit ovat kysytyintä väkeämme. Meillä on muutamia kokeneita muutosagentteja haastaviin muutoshankkeisiin. Autamme organisaatioiden muutoksissa eteenpäin kouluttamalla, sparraamalla ja viestimällä muutoksesta. Muutokset voivat olla Scaled Agile Framework (SAFe) tai muuhun metodologiaan liittyviä.

Scrum Master on monien tuotekehitystiimien selkäranka. Scrum Master auttaa tiimejä toimimaan ketterien periaatteiden avulla, sekä varmistaa tiimin työrauhan ja työn sujuvuuden. Meidän kauttamme voit vuokrata saada täyspäiväisiä tai puolipäiväisiä Scrum Mastereita pidempiin ja lyhyisiin toimeksiantoihin.

Työkaluvastaavat erityisesti Atlassian ja VersionOne puolella ovat kysyttäjä. Paljon näistä palveluista on meidän TuTe Työkalut -palvelun kautta, mutta vuokraamme isommille yrityksille myös henkilöitä pitämään huolta ohjelmistokehityksen työkaluista.

DevOps asiantuntijamme ovat erityisesti Continuous Deployment osa-alueelle erikoistuneita. Työkaluja tällä kentällä on todella monia ja kannattaakin ottaa yhteyttä ja kysyä tietoa tarkempaa tarpeeseen suoraan meiltä.

Lisätietoa

Henri Hämäläinen, CEO, Konsultti
0504873291
Lasse Mikkonen, CTO, Konsultti
0405439845
Tai sähköpostitse info@contribyte.fi

Saamme organisaatiot hyödyntämään täyden potentiaalinsa digitaalisuutta hyödyntävien ratkaisujen ja tuotteiden kehittämisessä

Kiinnostaako työ Contribytellä?

Meillä on aina tilaa tuotekehityksen kehittämisestä kiinnostuneille ammattilaisille. Me etsimme jatkuvasti osaamista eri tuotekehityksen osa-aluieilta. Lue lisää meistä ja laita hakemus tulemaan!

Keskity ydinosaamiseesi. Anna meidän pitää huolta tuotekehityksesi kyvykkyyden ylläpidosta ja kehittämisestä.

Contribyte yhteystiedot

Lasse Mikkonen, teknologiajohtaja 040 543 9845
Harri Pendolin, tuotejohtaminen 040 582 0865
Markku Nurmela, valmennuspalvelut 040 501 5094
Timo Leppä, koulutuspalvelut 0400 924 830
Niklas Tikkala, työkalun palvelupäällikkö 040 681 8585
Henri Hämäläinen, toimitusjohtaja 050 487 3291

Sähköposti - info@contribyte.fi tai etunimi.sukunimi@contribyte.fi

Laita viestiä

8 + 14 =

Share This