Valitse sivu

Olemme asiantuntevin tuotekehityksen hallinnan työkalujen toimittaja!

Olemme kartoittaneet markkinoiden kyvykkäimmät tuotekehityksen työkalut puolestasi!

Olemme riippumaton työkalutoimittaja – näitä meiltä kysytään eniten!

Contribyte on vuodesta 2006 lähtien toiminut valmennuksen ohella tuotekehityksen työkalujen kanssa. Meillä on kokemusta Suomen suurimmista työkalujen käyttöönottoprojekteista, monimutkaisista päivityksistä sekä työkalujen vaihto- ja valintaprojekteista. Olemme erityisesti tehneet töitä tuotekehityksen ohjauksen, konfiguraatiohallinnan ja vaatimustenhallinnan työkalujen kanssa. Tunnemme kaikki suosituimmat työkalut ja olemme useimpien toimittajien partneri, joten meillä on jatkuva keskusteluyhteys heidän kanssaan. Työkalukenttä elää jatkuvasti ja päivitämme osaamistamme eri työkalujen ja niiden ominaisuuksien suhteen jatkuvasti.

Tuotekehityksen työkalut ja niihin liittyvät palvelut myös jatkuvana palveluna!

Contribyte työkalupalvelu

 

Contribyte työkalupalvelu on jokaisen tuoteorganisaation tuki ja turva. Takaamme käyttäjille aina toimivan ja päivitetyn työympäristön ilman, että yrityksen tarvitsee itse investoida erityisosaamiseen. Emme ole ulkoistettu IT-osasto, vaan ohjelmistokehityksen asiantuntija ja yrityksesi kumppani, jolle kehittämisen lopputulos on ratkaiseva.

Työkalupalvelumme on modulaarinen. Palvelun sisältö kootaan asiakkaan tarpeen mukaan neljästä pääosasta, joita ovat tuki, konsultointi, lisenssit ja hostingpalvelut. Palvelupakettia voidaan säätää ja muotoilla tarpeen mukaan. Minimitaso on verrattavissa Cloud tarjontaan lisättynä asiantuntijatuella. Laajemmissa palveluissa tarjotaan apua työkalujen jatkuvaan kehittämiseen ja palveluun otetaan mukaan aktiivinen käytön tehostaminen, pelikirja-ohjeistukset ja sparraus. Palvelulupaukseemme kuuluu se, että säätöjä voidaan myös muuttaa jopa kerran kuukaudessa, jos tarpeet tai budjetit muuttuvat.

Tarjoamme palvelua kaikille edustamillemme työkaluille. Suosituimpia palveluitamme ovat Jira, Confluence, Jira Service Desk, VersionOne ja IBM palvelut.

 

Tunnemme kaikki Gartnerin ALM Magic Quadrantin leader -tuotteet!

Työkalujen konsultointipalvelut

Työkalujen konsultointipalvelut

Contribyte on historiansa aikana toiminut yli 30 eri tuotekehityksen ohjauksen ja kehityksen työkalujen kanssa. Olemme hallinnoineet yli tuhansien käyttäjien palveluita monikansallisissa ympäristöissä. Olemme tehneet haastavia versionnostoja, joissa muut ovat epäonnistuneet sekä migraatioita monista tuotteista toisiin. Tunnemme yleisimmät migraatiot ja olemme itse kehittäneet monia migraatioita tuotteiden väleille. Tunnemme siis tuotekehityksen työkalut. Edustamme markkinoiden parhaita työkaluja tuotekehityksen hallintaan.

Meidät voit pyytää apuun, kun tarvitset:

  • Työkalujen asennukset niin omiin konesaleihin kuin pilvipalveluihinkin
  • Integroinnit eri tuotteiden välillä
  • Versionnostot
  • Räätälöinnin ja kehitystyön
  • Raportoinnin kehittäminen
  • Laajennuksien asennukset

Contribyten referenssejä työkalujen konsultoinnista

Kerro työkalujen konsultoinitarpeesta, niin olemme yhteydessä!

12 + 7 =

Teesi #14 - Työkalut määrittävät toimintatapasi – hyvässä ja pahassa

Contribyte työkalujen analysointi- ja valintapalvelut

 

Työkalut määrittelevät toimintatapasi – hyvässä ja pahassa. Tämä Contribyten teesi tulevaisuuden tuotekehitysorganisaatioille pitää hyvin paikkansa. Siksi onkin erityisen tärkeää, että menestyvällä organisaatiolla on työkalut, jotka todellakin mahdollistavat menestyksen. Kaikissa työkaluissa on hyvät ja huonot puolensa. Me toimittajista riipumattomina toimijoina autamme organisaatioita valitsemaan heille sopivat työkalut, optimoimaan niiden kustannukset sekä autamme työkalujen onnistuneessa käyttöönotossa.

Työkalujen valinnasta tulee helposti erittäin työläs prosessi monimutkaisen vaatimustenhallinnan vuoksi. Työkalujen valintaan liittyy varsinkin käytettävyyden osalta aina mielipidekysymyksiä ja mieltymyksiä. Siksi on tärkeää luoda valintaa varten prosessi, jolla varmistetaan sujuva työkalujen valinta ja onnistunut käyttöönotto.

Olemme vuosien mittaan kehittäneet toimintamallin työkalujen valintaan, jolla varmistetaan, että työkalu on sopiva organisaation nykytarpeisiin ja palvelee lähitulevaisuuden strategisia tavoitteita myös tarvittavalla tasolla. Tuotekehityksen työkalujen valinnan päävaiheet näkee alla olevasta kuvasta.

Me koulutamme tuotekehityksenne toimimaan tehokkaimmalla mahdollisella tavalla. Ota käyttöösi parhaat menetelmät ja työkalut avullamme

Contribyte työkalukoulutukset

Koulutamme kaikkia edustamiamme työkaluja. Teemme satoja työkaluihin liittyviä koulutuksia vuodessa. Lähtökohtaisesti räätälöimme koulutukset aina organisaation tarpeisiin ja käyttäjäryhmään sopivaksi. Useimpiin koulutuksiin voidaan myös liittää mukaan toimintamallien parantamisiin liittyviä moduulejamme. 

Koulutuksemme koostuvat yleisesti kolmesta tärkeimmästä osa-alueesta: 1) työkalun objektimallin ja taustan ymmärtäminen, 2) käyttöskenaarioiden kattava läpikäynti ja 3) hands-on harjoittelu. Näiden kolmen tärkeimmän osa-alueen avulla varmistamme, että työkalut tulevat hyvin käyttöön ja niistä saadaan täysi hyöty irti.

Koulutuksiamme voi myös tarpeen mukaan muokata sisältämään työpaja-osuuksia sekä etäharjoittelua. Näillä keinoin teemme työkalukoulutuksesta jokaisen organisaation tarpeeseen sopivan.

 

Jira, Confluence, ServiceDesk sekä Atlassian lisäosien koulutukset

Ainutlaatuisena tarjoamana meillä on yhdistettyjä työkalu- ja menetelmäkoulutuksia. Useimmiten meidät valitaan koulutustoimittajaksi juuri koulutuksen muokattavuuden ja tuotekehitysosaamisemme takia.

Kouluttajamme ovat työkalujen ja toimintatapojen asiantuntijoita. Koulutuksemme yhdistävät työkalujen käyttöä ja toimintatapojen parhaita paloja yhteen pakettiin.

Olemme Atlassian Gold Partner yli vuosikymmenen kokemuksella. Valitse tästä teille sopivat tuotekehityksen työkalukoulutukset!

 

R

Vahva työkalujen ja menetelmien kokemus

R

Tuotekehityksen kokonaisvaltainen osaaminen

R

Koulutusten sovittaminen asiakkaan tarpeisiin

Confluence koulutus

Organisaation tieto järjestykseen ja informaatio tehokkaampaan käyttöön Confluencen avulla. Räätälöitävä koulutus yrityksille.

Jira koulutus

Jiran tehokkaampi käyttö ja parhaat käytännöt.

Testauksenhallinta Jiralla koulutus 

Testauksen hallinta Jiralla käyttäen Xray, Zephyr tai Test Management for Jira lisäosaa.

VersionOne, Doors, Git ja Jama Software työkalukoulutukset vaatimusten hallintaan, työn ohjaukseen ja tehokkaan yhteistyön mahdollistamiseen

Lukuisat asiakkaamme ovat pyytäneet meitä parantamaan tuotekehitystään. Olemme järjestäneet heille työkalu- ja vaatimustenhallinnan parhaiden käytäntöjen koulutuksia sekä erillisinä että yhdistettyinä kokonaisuuksina. Tunnemme parhaat käytännöt ja voimme auttaa myös teitä löytämään juuri teille parhaiten sopivat työkalut.

R

Kokeneet versionhallinnan kouluttajat

R

Useiden työkalujen ainoa partneri Suomessa

R

Vaatimusten hallinnan tekninen ja sisällöllinen osaaminen

VersionOne - tehokas käyttö

VersionOnen tehokas käyttö on tarpeiden mukaan muokattava koulutus yrityksille, jotka haluavat saada kaiken hyödyn ketteryyden skaalautumisesta.

Git koulutus

Voidaan tehdä GitLab, GitHub, Azure DevOps tai Bitbucket ympäristöissä. Kurssin sisältöä muokataan osallistujien mukaan niin, että vaikeustaso pysyy sopivana ja sisältö mielenkiintoisena.

IBM Rational DOORS vaatimusten hallintaan

Rational Doors toimii vaativimpiinkin vaatimustenhallinan tarpeisiin. Tällä koulutuksessa Doors haltuun.

Jama Software vaatimusten hallintaan

Jama Software on monipuolinen vaatimusten hallinnan työkalu, jolla voidaan hoitaa myös testauksenhallinta.

Säästät aina rahaa meidän avullamme lisenssikustannuksissa!

Lisenssien optimointipalvelu

Olemme työskennelleet tuotekehityksen työkalujen lisenssien kanssa vuodesta 2006 lähtien. Lisensseihin liittyy vielä nykypäivänäkin monenlaista optimoitavaa. Tunnemme työkalukumppanit hyvin ja osaamme kertoa keneltä voi mahdollisesti saada alennusta, mikä on todennäköisyys, että hinnoittelu muuttuu ja miten kannattaa toimia uusintojen kanssa.

Meiltä saat kaikkien edustamiemme tuotekehityksen työkalujen lisenssit helposti laskulla. Joihinkin työkaluihin liittyvä luottokortilla maksaminen aiheuttaa ongelmia ja siksi etusi on, että tarjoamme luottokortilla ostettavia lisenssejä laskulla.

Autamme teitä valitsemaan juuri oikean määrän lisenssejä, joten et maksa turhasta. Pidämme huolen myös, että teidän lisenssinne uusitaan ajallaan. Teemme uusittavista lisensseistä tarjoukset etukäteen ja teidän tarvitsee vain hyväksyä ne. 

Maria Wan

Maria Wan

Maria toimii lisenssienhankinnan yhteyshenkilönä ja auttaa teitä saamaan lisenssinne kuntoon.

Yhteystiedot
040 586 8899

Contribyte yhteystiedot

Lasse Mikkonen, teknologiajohtaja 040 543 9845
Harri Pendolin, tuotejohtaminen 040 582 0865
Markku Nurmela, valmennuspalvelut 040 501 5094
Timo Leppä, koulutuspalvelut 0400 924 830
Niklas Tikkala, työkalun palvelupäällikkö 040 681 8585
Henri Hämäläinen, toimitusjohtaja 050 487 3291

Sähköposti - info@contribyte.fi tai etunimi.sukunimi@contribyte.fi

Laita viestiä

5 + 11 =

Share This