Valitse sivu

Contribyte – LUOTETTU Azure Devops PARTNERI

Työkalupalvelu

Azure DevOps SaaS palveluna räätälöitynä juuri sinun tarpeisiisi ja vaatimuksiisi.

konsultointi

Haastavimpien Azure Devops konfiguraatioiden, kysymysten ja töiden hoitaminen

koulutukset

Koulutukset niin käyttöönottoon kuin toiminnan tehostamiseenkin.

Työkalut määrittävät toimintatapasi – hyvässä ja pahassa

Luotettu Microsoft partneri

Yrityksemme on perustamisvuodestaan 2006 asti toiminut Microsoftin työkalun kanssa. Olemme tehneet monimuotoisia hankkeita Azure DevOpsin kanssa, joka on tullut tutuksi myös nimillä Team Foundation Server ja TFS Online.

Tarjoamme Azure DevOps ympäristöön niin konfiguraatiota, koulutusta kuin koko ympäristön SaaS-palveluna.

 

Contribyte on tehnyt töitä tuotekehityksen työkalujen kanssa jo yli 10 vuotta. Tunnemme parhaat työkalut ja toimintamallit.

 

Azure DevOps jatkuvana palveluna

Azure DevOps SaaS-palvelu

 • Työkaluammattilaisten ylläpitämä palvelu
 • Jatkuva seuranta ja kehittäminen
 • Ylläpitosuunnitelma
 • Palvelun muokkaaminen asiakkaan tarpeiden mukaan
 • Automaattinen monitorointi
 • Sovellusten päivittäminen
 • Palvelutiimi 9-17
 • Service Desk -asiakkaalle
 • Sähköposti ja puhelintuki
 • Ilmainen lisenssienhallinta palvelu
 • Contribyte käyttäjäryhmä info

Lisätietoja palveluvaihtoehdoistamme Contribyte työkalupalvelun palvelukuvaus.

Palvelumme arvolupaus

Contribyten työkalupalvelu on turva kaiken kokoiseen ohjelmistokehitykseen. Se takaa käyttäjille aina toimivan ja ajan tasaisen työympäristön ilman, että yrityksen tarvitsee itse investoida erityisosaamiseen.

Contribyte ei ole ulkoistettu IT-osasto, vaan ohjelmistokehityksen asiantuntija ja yrityksesi kumppani, jolle kehittämisen lopputulos ratkaisee.

Varmista täysi teho työkaluistasi

Haluaisitko helpottaa tiimisi työskentelyä lisäosilla tai kehittää työnkulut tarkoituksenmukaisemmiksi? Contribyte työkalupalvelun perusajatus on se, että varmistamme asiakkaan täyden hyödyn GitHubista. 

Aina edullisemmin kuin itse tehden

Olisiko oman henkilöstönne on parempi keskittyä asiakkaalle tehtävään työhön? Lupaamme, että työkalupalvelullamme saat varmasti aina edullisemmin kuin itse tehden

Täysin räätälöity juuri sinun tarpeisiin

Palvelu voidaan mitoittaa juuri sinun tarpeisiin sopivaksi. Palvelun laajuutta voidaan säätää joustavasti toteuman perusteella, et maksa koskaan liikaa. Voimme esimerkiksi tarjota palvelua teidän tiloista hostattuun systeemiin tai voimme myös toimittaa avaimet käteen suomalaisen kumppanimme pilvestä. Lisäksi palveluun voidan sisällyttää kaikki Contribyten asiantuntijapalvelut, et jää koskaan yksin!

Lisenssien optimointi - et maksa turhasta

Lupaamme, että meiltä saat aina sinulle edullisimman vaihtoehdon lisensseille. Contribyten CTO Lasse Mikkonen teki töitä ALM työkalujen lisenssien kanssa jo ennen Contribyten perustamista. Meillä onkin varmasti Suomen kokeneinta ja parasta osaamista lisenssien optimoinnista ketterien työkalujen parista.  Kysy siis aina meiltä lisenssitarjousta!

Niklas Tikkala

Niklas Tikkala

Palvelujohtaja

Contribyte työkalupalvelu palvelupäällikkö, työkalujen myynti.

Puhelin: 040 6818585
niklas.tikkala@contribyte.fi

Lasse Mikkonen

Lasse Mikkonen

Teknologiajohtaja

Tuotekehityksen työkalut ja konsultointi. Myynti.

Puhelin: 040 543 9845
lasse.mikkonen@contribyte.fi

etsitkö palvelua - Jätä yhteystietosi, niin olemme yhteydessä!

12 + 9 =

FAQ – Usein kysytyt kysymykset palvelustamme!

FAQ: Mikä on Contribyte työkalu- palvelu?

Contribyte työkalu-palvelu on muokattava ylläpitopalvelusopimus, jolla saat kustannustehokkaasti haluamasi palvelutason työkaluille. Palvelun eri osia voi räätälöidä tarpeen mukaan.

Palvelupaketin sisällön voit itse määritellä haluamaksesi alla olevista palvelukomponenteista. Poiketen muista markkinoilla olevista palvelupaketeista asiakkaanamme voit luoda kokonaisuuden, joka palvelee juuri teidän tarpeitanne ja pystyy reagoimaan tarvittaessa nopeasti muutoksiin.

Palvelun tarkka sisältö määritellään yhdessä asiakkaan kanssa.

FAQ: Contribyte työkalu -palvelun palvelukuvaus

Contribyte työkalu -palvelu koostuu modulaarisista osista. Palveluun voidaan koota tarpeen mukaan osia neljästä osakokonaisuudesta:

Sovellusylläpito -palvelu tarjoaa kattavan sovellusympäristön, joka on toimintavarma ja sisältää kaikki tarvittavat osat DevOps alueelle.

Sovelluksen ylläpitopalvelun voi ottaa kattamaan joko yrityksen omassa palvelinympäristössä pyöriviin sovelluksiin tai käyttää TuTe Työkalut palvelun mukana tulevaa palvelinkapasiteettia. Sovellukset toimivat lähtökohtaisesti 24/7. Vikatilanteiden korjaaminen tapahtuu tukipalvelusopimuksen puitteissa.

Perustason varmennus tehdään virtuaalipalvelimen snapshot toiminnolla kerran päivässä, 7 päivän kierrolla. Lisäpalveluna ovat saatavissa kattavammat vaihtoehdot, kuten tietokantavarmennukset, automaattipalautukset testiympäristöön, varmennuspakettien toimittaminen.

Tukipalvelut takaavat yritykselle riittävän ja kustannustehokkaan avun käyttäjien auttamiseen ja mahdollisten häiriötilanteiden korjaamiseen.

Palvelun SLA (Service Level Agreement) taso voidaan määritellä tarkasti halutulle tasolle. Perustasolla palveluun kuuluu Online Service Desk 9-17 EET.

Lisäoptioilla palvelua voidaan laajentaa seuraavasti:

– Pidennetty palveluaika, aina 24/7 asti

– Lyhemmät vasteajat: vastaus- ja/tai ratkaisuaika

– Sähköposti ja/tai puhelintuki

– Nimetyt tukihenkilöt

Lisenssointipalvelun avulla hallitset kaikkien TuTe Työkalut -palvelun piirissä olevien sovellusten lisenssejä yhdellä kertaa. Palvelu kattaa lisenssien ylläpitojen uusinnat, lisähankinnat, lisenssikäytön raportoinnin ja lisenssimäärien optimoinnin. Lisenssit laskutetaan joko erikseen tai osana COS palvelua riippuen tarpeesta.

Konsultointipalvelu tarjoaa asiakkaalle ennakoitavan ja suunnitelmallisen mallin TuTe Työkalut -palvelussa olevien toimintojen tehokkaaseen hyödyntämiseen ja kehittämiseen. Olemme paketoineet useimmin käytetyt palvelut paketeiksi:

– TuTe Työkalut -palvelun käyttöönotto

– Integrointi

– Koulutukset

Jatkuvan kehittämisen mallissa määritetään asiakkaan kehittämistarve vuositasolla ja paketoidaan työ kuukausitason tavoitetuntimääräksi, jonka puitteissa asiakkaan priorisoimalla työjonolla kehittään kulloinkin tärkeimpänä nähtyä aluetta.

Palvelu sisältää myös vuosittaisen konsultointityön puitesopimuksen mahdollisten suurempien kehitystöiden varalta. Puitesopimuksella varmistetaan hintataso ja saatavuus myös vaativimmille tai äkillisille tarpeille. TuTe Työkalu -palveluun on valittavissa kaikki Contribyten tarjonnassa olevat konsultointialueet: prosessien arviointi ja parantaminen, portfolion-, vaatimus- ja testauksenhallinta, automatisoinnit, työkalu- ja menetelmäkoulutukset sekä muut.

FAQ: Millainen kokemus teillä on palveluiden pyörittämisestä?

Contribyte on historiansa aika ylläpitänyt todella suuria, yli tuhannen aktiivisen käyttäjän palveluita.

Tälläkin hetkellä meillä on monta kymmentä palveluasiakasta ja kehitämme palveluamme jatkuvasti.

Olemme toimineet tuotekehityksen työkalujen palveluiden kanssa perustamisestamme, eli vuodesta 2006 lähtien.

FAQ: Mitä eroa on Tulevaisuuden tuotekehitys palvelulla ja Contribyte työkalu -palvelulla

Tulevaisuuden tuotekehitys -palvelu paketoi yhteen kaikki Contribyten palvelut koulutuksista, konsultoinneista ja muutoshankkeista aina työkalujen valintaan ja käyttöönottoon asti. Contribyte työkalu-palvelu kattaa työkalujen ylläpidon ja pienkehittämisen. Palvelut voidaan yhdistää toimivaksi kokonaisuudeksi.

Contribyte työkalu -palvelu keskittyy siis tuotekehityksen työkaluihin ja niiden ylläpitoon.

FAQ: Saako teiltä palvelua myös englanniksi?

Kyllä, tarjoamme tukipalveluita kattavasti sekä suomeksi että englanniksi, joten et jää pulaan!

Meidän kauttamme hoituu käyttäjätuki, ylläpitohenkilöiden tuki sekä yhteydenpito työkalutoimittajan suuntaan

FAQ: Onko Contribyte COS sama kuin Contribyte työkalu -palvelu

Kyllä, teimme vuoden 2017 alussa nimenmuutoksen palvelullemme. Näin saimme sen sopimaan paremmin Contribyte -brändiimme. Aiemmin ostettujen palvelujen ehdot pysyvät samana.

Azure DevOps on ketteriä menetelmiä ja DevOpsia käyttävien tiimien valinta.

 

Konfigurointi ja konsultointi

 

Azure DevOps on nousemassa yhä suositummaksi valinnaksi tuoteorganisaatioiden ohajuksen työkaluissa. Azure Devops tarjoaa monipuolisen ympäristön kehittäjälle ja on jo pitkään ollut C# teknologioilla kehittävien ykkösvaihtoehto. Nykyään Azure DevOpsista on tulossa yhä useamman muunkin organisaation työkalu.

Meillä on kokemusta konfiguroida, konsultoida ja kouluttaa Azure DevOps ympäristöjä ja ratkaisuja.

Contribyte on perustamisvuodestaan 2006 asti työskennellyt ALM (Application Lifecycle Management) työkalujen kanssa ja auttanut satoja organisaatioita työkalujen paremmassa käytössä. 

Lisätietoa Azure DevOpsista näistä videoista

Contribyte yhteystiedot

Lasse Mikkonen, teknologiajohtaja 040 543 9845
Harri Pendolin, tuotejohtaminen 040 582 0865
Markku Nurmela, valmennuspalvelut 040 501 5094
Timo Leppä, koulutuspalvelut 0400 924 830
Niklas Tikkala, työkalun palvelupäällikkö 040 681 8585
Henri Hämäläinen, toimitusjohtaja 050 487 3291

Sähköposti - info@contribyte.fi tai etunimi.sukunimi@contribyte.fi

Laita viestiä

11 + 11 =

Share This