Valitse sivu

Contribyten tarjoamat Atlassian lisäosat

Atlassian-lisäosat ovat oiva apukeino tehostaa organisaation toimintaa. Niillä pystyy helposti ratkaisemaan yritysten ja tiimien haasteita, ja oikealla lisäosakokonaisuudella myös tuottavuuden nostaminen onnistuu. Atlassian-lisäosia on lukemattomasti, joten niiden valinnassa kannattaa käyttää harkintaa.

Jotta saat Atlassian-tuotteista (Jira, Confluence, Bitbucket) täyden potentiaalin irti, olemme nostaneet tälle sivulle muutamia lisäosia, joista on hyötyä Atlassian-ohjelmistojen käytössä. Esittelemme tässä muutamia suositumpia lisäosia, mutta parhaimman kokonaisuuden saa meitä konsultoimalla. Organisaation, tuotekehityksen ja tiimin tarpeet määrittävät lopulta sitä, mikä kokonaisratkaisu toimii parhaiten. Meidän asiantuntemustamme on tehostaa asiakkaidemme toimintaa järkevillä lisäosilla.

Tutustu näihin suosittuihin ja monen hyviksi havaitsemiin lisäosiin. Halusit sitten luoda enemmän arvoa liiketoiminnalle tai tuotekehityksen kokonaiskuvaan, nämä Atlassian-lisäosat kannattaa ottaa harkintaan!

Työkalut määrittävät toimintatapasi – valitse siis tästä parhaat Atlassian-lisäosat!

BigPicture

BigPicture tarjoaa kokonaisvaltaisen työkalun projektin- ja portfoliohallintaan.

Lisäosa sisältää yhdessä paketissa useita ominaisuuksia, joita yritykset kaipaavat. Näitä ovat esimerkiksi JIRA-tehtävien visualisointi aikajanalla (Gantt), useiden hankkeiden seuranta (Programs) tai resurssien seuranta mahdollisten ylibookkausten varalta (Resource) sekä tietysti riskien hallinta (Risks).

Työkalu tukee hyvin Agile (SAFe) -kehitystä, mutta kuitenkin myös perinteistä vesiputousmallia. Muista lisäosista poiketen BigPicturella voi myös luoda erilaisia konfiguraatioita eri Programmeihin aina tiimien tai eri hankkeiden tarpeisiin sopiviksi.

Suomen ainoana BigPicture-partnerina Contribyte tarjoaa valmennuksia ja koulutuksia sekä työpajoja, joilla voidaan helpottaa lisäosan käyttöönottoa ja varmistaa, että konfiguraatiot tukevat haluttua toiminnallisuutta. Meidän kauttamme on myös mahdollista saada tukea suoraan työkalutoimittajalta!

Lue lisää BigPicture-lisäosasta blogistamme tai ota yhteyttä sivun alalaidasta!

 

BigPicture – Kokonaisvaltainen työkalu projektin- ja portfoliohallintaan.

Portfolio for JIRA

Portfolio for JIRA on Atlassian-lisäosa roadmap-työkaluksi. Portfolio for JIRAlla on helppo visualisoida hankkeita sekä seurata ylätasolla strategisia teemoja suunnitelman ja toteuman välillä.

Portfolio for JIRA tukee parhaiten ketteriä toimintatapoja, koska lisäosa pyrkii laskemaan parhaan mahdollisen aikataulun koko backlogin toteutukselle. Mikäli käytetään vähän perinteisempää suunnittelua sijoittamalla hankkeita tai tehtäviä määrättyihin ajankohtiin (Cloud-versioissa ei mahdollista), jää usein paljon muita hyviä ominaisuuksia käyttämättä lisäosista.

Mikäli Portfolio for JIRA -lisäosa kiinnostaa, laita rohkeasti viestiä sivun alalaidasta ja mietitään, miten te voisitte saada lisäosasta parhaan mahdollisen hyödyn!

Portfolio for JIRA – Helpompaa visualisointia ja strategian seurantaa.

EazyBI

Oletko joskus miettinyt, miten JIRAsta saisi parempia raportteja? Yksi loistava vaihtoehto on EazyBI.  

EazyBI tarjoaa hyvän työkalun datan analysointiin. Lisäksi se mahdollistaa selkeät raporttinäkymät aina yksittäisestä työntekijästä koko yrityksen projektien seurantaan. EazyBI onkin oiva lisäosa juuri datan visualisointiin dashboardeilla erilaisten lisäominaisuuksiensa vuoksi. Se sisältää visuaalisuutensa lisäksi myös loistavat ominaisuudet erilaisiin laskentoihin, kuten BI-työkalujen kuuluukin.

Mikäli haluat kuulla lisää siitä, miten saisit enemmän irti yrityksen JIRA-datasta tai miten voisit paremmin kommunikoida projektien seurantaa ja onnistumista yrityksenne johdolle, niin autamme mielellämme teitä tämän saavuttamisessa. Laita viestiä tulemaan sivun alaosasta, niin otamme sinuun yhteyttä!

 

EazyBI – Apua raportointiin ja datan analysointiin.

XRAY Test management for JIRA

XRAY on yksi eniten käytetyistä laadunvarmistuksen lisäosista. XRAY ei pelkästään tarjota testikirjastoa, vaan myös kattavat ominaisuudet vaatimusten seurantaan laadunrakennuksen näkökulmasta.

Contribyte toimii Suomessa ainoana XRAY Test management -partnerina. Mikäli olette miettineet testaustyön tuomista JIRAan, niin ota yhteyttä, ja autamme teitä valitsemaan parhaan mahdollisen ratkaisun juuri teidän tarpeisiinne!

 

Ota yhteyttä!

Laita viestiä alla olevalla kaavakkeella, ota suoraan yhteyttä tai katso yhteystietomme.

Lasse Mikkonen, CTO, Atlassian ja muut työkalut, 040 543 9845
Henri Hämäläinen, toimitusjohtaja, 050 487 3291
Timo Leppä, koulutukset, tiimivalmennukset, 0400 924 830
Tanja Suomalainen, Oulun toimipiste, 040 512 2610
Harri Pendolin, tuotejohtaminen ja palvelumuotoilu, 040 582 0865

6 + 15 =

Share This