Contribyte rekisteriseloste

REKISTERISELOSTE

Henkilötietolain 10 §:n mukainen rekisteriseloste. Päivitetty 13.4.2018.

1. REKISTERINPITÄJÄ

Contribyte Oy (Y-tunnus 2041962-6)
Pohjoinen rautatienkatu 15, 00100 Helsinki
info (at) contribyte.fi

2. REKISTERIN NIMI

Contribyten Oy:n markkinointi- ja uutiskirjerekisteri

4. REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Contribyte Oy:n markkinointi- ja uutiskirjerekisteriä käytetään Contribyte Oy:n tuotteiden, palveluiden ja tapahtumien markkinointiin, tiedottamiseen ja näihin rinnastettaviin toimiin.

5. REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ

Rekisteri sisältää henkilötietoja sellaisista henkilöistä, jotka ovat työasemansa puolesta yllämainitun yrityksen olemassa olevia tai potentiaalisia asiakkaita, yhteistyökumppaneita tai muuten ammattinsa/asemansa puolesta Contribyte Oy:n sidospiirissä.
Rekisteri sisältää enimmillään seuraavia tietoja:
1. Henkilötiedot
* Henkilön etu- ja sukunimi
* Titteli
* Matkapuhelinnumero
* Sähköpostiosoite

* LinkedIn-profiili
* Käyttäytymiseen ja yhteydenottoon perustuvat tiedot

2. Yritystiedot
* Yritys ja sen toimiala
* Asema tai tehtävä työpaikalla
* Yrityksen katuosoite, postinumero ja –toimipaikka, puhelinnumero ja www-osoite
* Asiakkuuteen tai vastaavaan liittyvät tiedot sekä mahdolliset lupatiedot, kiellot ja/tai rekisteröidyn ilmoittamat tai muut käyttötarkoituksen kannalta tarpeelliset tiedot.

6. REKISTERIN SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Markkinointi- ja uutiskirjerekisterin tiedot saadaan asiakassuhteen kautta, Contribyte Oy:n verkkosivuilta (yhteydenottolomakkeet, materiaalilataukset, uutiskirjeen tilauslomakkeet) sekä Contribyte Oy:n tapahtumiin ja koulutuksiin ilmoittautumisista.

7. TIETOJEN LUOVUTUS

Rekisterinpitäjä ei luovuta henkilötietoja ulkopuolisille paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä. Rekisteröity voi kieltää tietojensa käytön ja luovuttamisen ilmoittamalla siitä Rekisterinpitäjälle sähköpostitse tai postitse. Tietojen käsittelyn teknisen toteuttamisen johdosta osa tiedoista saattaa fyysisesti sijaita Contribyte Oy:n ulkopuolisten alihankkijoiden palvelimilla, jotka sijaitsevat Euroopan unionissa tai Euroopan talousalueella, ja joista henkilötietoja käsitellään teknisen käyttöyhteyden avulla.

8. TIETOJEN POISTAMINEN REKISTERISTÄ

Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkistaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on talletettu. Tietoja voidaan poistaa ja/tai muokata henkilön pyynnöstä. Pyynnöt osoitetaan info (at) contribyte.fi sähköpostiosoitteeseen. Vastauksen saa arkena 48h tunnin sisällä.

9. REKISTERIN SUOJAUS

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisteriä käyttävät vain ne Contribyte Oy:n työtehtävissä olevat henkilöt, joilla työnsä puolesta on siihen oikeus ja tarve. Käyttäjillä on henkilökohtaiset käyttäjätunnukset ja salasanat. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, missä rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

10. EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneellesi, kun käyt tietyillä Web-sivuilla. Evästeiden avulla pyrimme ymmärtämään paremmin, millaisesta sisällöstä sivuston käyttäjät ovat kiinnostuneita. Sivustolla käytettäviä evästetiedostoja käytetään siten, että palvelun käyttäjän yksityisyydensuojaa ei loukata. Tiedot eivät kerro käyttäjän nimeä tai muita henkilökohtaisia tietoja eikä käyttäjää ei voida tunnistaa pelkkien evästeiden avulla. Evästeitä käytetään mm. verkkosivuston käytön tutkimus- ja markkinointitarkoituksiin. Käyttäjä voi halutessaan estää evästeiden vastaanoton Internet-selaimensa asetuksista käsin. Käyttäjä voi myös milloin tahansa poistaa Internet-selaimensa tallentamat evästetiedostot päätelaitteeltaan.

Rekisteriä koskevat kysymykset ja pyynnöt tulee lähettää osoitteeseen info (at) contribyte.fi.

Meitä ohjaa arvomme: autenttisuus, läpinäkyvyys ja oma-aloitteisuus.

 

Share This