Valitse sivu

Contribyte sponsorointi ja yhteistyö

Sponsorointi on kuin kumppanuus, tuomme arvoa toisillemme.

Contribyte sponsorointi

Contribyten sponsorointi perustuu yrityksemme arvo- ja ajatusmaailmaan. Uskomme suomalaiseen huippuosaamiseen ja pitkäjänteiseen työhön sen kehittämiseksi. Haluamme olla omalta osaltamme mukana tekemässä yhteiskunnastamme yhä vahvempaa.

Huippu-urheilun saralla haluamme tehdä yhteistyötä henkilöiden ja joukkueiden kanssa, jotka tekevät töitä pitkäjänteisen menestymisen eteen. Juniori- ja harrasteurheilussa kannatamme yhdessä tekemistä ja osallistujien inspirointia. Taiteen, kulttuurin ja muun harrastutoiminnan saralla haluamme olla kehittämässä suomalaista uniikkia osaamista.

Valitsemme yhteistyökumppanimme tarkoin. Hyvästä yhteistyöstä hyötyvät molemmat. Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä meidän kanssamme, ota yhteyttä kattavan hakemuksen kanssa sponsorointi@contribyte.fi.

Teemme suomalaisesta tuotekehitysosaamisesta maailman arvostetuinta

Contribyten sponsorointikohteet

Jousiampuja Taru Kuoppa

Taru Kuoppa on suomalainen menestynyt jousiampuja. Hän on edustanut Suomea useaan otteeseen, viimeisimpänä Rion olympialaisissa 2016. Taru on voittanut Suomenmestaruuden 2 kertaa, SM-hopeaa 3 kertaa ja pronssia kerran. Taru edustaa seuratasolla Lahden Vasamaa. Taru ehti jo lopettaa jousiammunnan 2004 motivaation ja innon loputtua, mutta aloitti jousiammunnan uudestaan vuonna 2013. Taru tämän hetken tavoitteet ovat harjoitella kohti Tokion olympialaisia 2021.

taru kuoppa

Kumparelaskija Akseli Ahvenainen

Akseli Ahvenainen, lempinimeltään ”Axu” on nuori kumparelaskija. Axu kuuluu kumparelaskun maajoukkueeseen ja on yksi suurimmista tulevaisuuden toivoista kumparelaskun saralla. Axu opiskelee tällä hetkellä Åren Alppilukiossa Ruotsissa. Hän voitti MM-pronssia vuonna 2019 junioreiden MM-kisoissa Italian Valmalencossa. Hänen suurin haaveensa on olympiavoitto kumparelaskussa. Tälllä hetkellä tavoitteet ovat Pekingin olympialaisissa 2022.

HJK tähtien klubi

HJK on pitkät perinteet omaava jalkapalloseura. Suomen tunnetuin jalkapallojoukkue HJK pelaa Suomen pääsarjassa Veikkausliigassa ja on ainoa suomalainen jalkapalloseura, joka on pelannut Mestarien liigan ja Eurooppa liigan lohkovaiheessa. HJK on voittanut Veikkausliigan mestaruuden 13 kertaa.

Contribyte on ollut jo yli 5 vuotta HJK:n tähtien klubin kumppanina.

Ota yhteyttä!

Laita viestiä alla olevalla kaavakkeella, ota suoraan yhteyttä tai katso yhteystietomme.

Lasse Mikkonen, CTO, Atlassian ja muut työkalut, 040 543 9845
Henri Hämäläinen, toimitusjohtaja, 050 487 3291
Timo Leppä, koulutukset, tiimivalmennukset, 0400 924 830
Harri Pendolin, tuotejohtaminen ja palvelumuotoilu, 040 582 0865

 

11 + 5 =

Share This