Valitse sivu

The Happiness Advantage: The Seven Principles of Positive Psychology That Fuel Success and Performance at Work

Kirja-arvostelu

Kirja-arvostelu: The Happiness Advantage: The Seven Principles of Positive Psychology That Fuel Success and Performance at Work

Kirjan perusviesti on se, että on kiistattomasti todistettu, että onnellisuus ei ole seurausta menestyksestä, vaan menestys on seurausta onnellisuudesta. Ensin pitää löytää keinot olla onnellinen – ja menestys seuraa. Kirjassa on paljon kiehtovia esimerkkejä ja tarinoita kokeista, joissa tätä asiaa on viime vuosina tutkittu.

Hyvää lukemista kaikille, joilla on jonkinlainen leadership- tai management-rooli. HR-ihmiset, projektipäälliköt, linjaesimiehet, myös Scrum Masterit ja Product Managerit / Ownerit. Kirja auttaa miettimään, miten tärkeää tiimin ilmapiiri ja positiivisuus on, ei vaan isossa kuvassa, vaan myös yksittäisissä kokouksissa, joissa pitäisi saada hyviä ja luovia ratkaisuja aikaan.

Toimii hyvin audiokirjana. Ehkä jopa suosittelen ennemmin kuuntelemaan kuin lukemaan, koska kirjassa tärkeintä on kokemuksellisuus ja oman ymmärryksen avaaminen, kuin tiettyjen detaljien löytäminen.

 

SUOSITTELEMME KIRJAA

Loistolukemista etenkin HR-ihmisille, projektipäälliköille, linjaesimiehille, sekä myös Scrum Masterieille ja Product Managereille / Ownereille.

Mistä onnellisuus syntyy? Meistä monet ajattelevat, että kun vaan teen kovemmin töitä ja saan enemmän rahaa, ja ostan sen vitosbemarin, niin sitten olen varmasti onnellinen! Mutta oikeasti asia ei menekään niin – ja me päädymme oravanpyörään.
Arto Kiiskinen

Senior konsultti, Contribyte

Audiokirjan pituus (TUNTIA)

Sivujen määrä

%

Kuuntelun helppous

%

Tarinan mielenkiintoisuus

Julkaisuvuosi

Share This