Contribyte kirjasto - Luettavaa sinulle, joka haluat tehdä organisaatiostasi paremman

Ellei lukemamme kirja herätä meitä nyrkiniskulla kalloon, miksi lukisimme sellaisen kirjan? -Franz Kafka

 

Contribyte kirjasto – tärkeimmät kirjat tuote- ja palveluorganisaatioiden parantamiseen

Me Contribytella luemme paljon. Lukeminen on oppimisen perusta ja lukeminen kannattaa aina. Oikeiden kirjojen valinta ei ole aina helppoa. Liian usein seuraamme vain omaa kirjapolkuamme ja vain vahvistamme omaa kuvaamme maailmasta. Välillä kannattaa mennä oman mukavuusalueen ulkopuolelle ja lukea ihan muista aiheista. Halusimmekin auttaa muita innokkaita lukijoita tuomalla meidän lukemat parhaat kirjat kaikkien tietoisuuteen. Jokaisesta täällä olevasta kirjasta on kirjoitettu kirja-arvostelu tai tehty videoarvostelu. Täältä löydät varmasti uutta ja taatusti mielenkiintoista luettavaa. Antoisia lukuhetkiä!

The Intuitive Customer: 7 Imperatives For Moving Your Customer Experience to the Next Level

Parasta luettavaa pitkään aikaan. Tämä kirja avaa ihmisten, siis asiakkaiden, käyttäytymismalleja todella hyvin. Jokaisen tuoteomistajan, tuotejohtajan, markkinointihenkilön ja myyjän tulisi lukea tämä!

 

Team of Teams: New Rules of Engagement for a Complex World

Kirja kuvaa hienosti haasteen ison organisaation ketteröittämisessä ja itseohjautuvuuden parantamisessa. Hyvää lukemista erityisesti tuotekehityksen vetäjille, yrityksen johdolle, mutta myös program managereille tai projektipäälliköille.

Turn the Ship Around! A True Story of Turning Followers into Leaders

Miten hierarkkisen organisaation saisi itseohjautuvaksi? Miten parantaa tekemisen laatua? Miten lisätä ihmisten motivaatiota ja sitoutumista? Miten vähentää johtajan kiirettä? Taisteletko näiden asioiden kanssa? Lue tämä kirja.

The Happiness Advantage: The Seven Principles of Positive Psychology That Fuel Success and Performance at Work

Mistä onnellisuus syntyy? Meistä monet ajattelevat, että kun vaan teen kovemmin töitä ja saan enemmän rahaa, ja ostan sen vitosbemarin, niin sitten olen varmasti onnellinen! Mutta oikeasti asia ei menekään niin – ja me päädymme oravanpyörään.

Who Moved My Cheese? An Amazing Way to Deal with Change in Your Work and in Your Life

Kuka siirsi juustoani ei ole suotta Amazonin kaikkien aikojen suosituin kirja. Kirja on ilahduttavan tiivis ja ajatuksia herättävä tarina siitä, miten ihmismieli ajan myötä laiskistuu ja alkaa pelätä muutosta. Sopii sekä työelämään että oman itsensä analysointiin. Tämä pitäisi lukea jo peruskoulussa!

 

Start With Why: How Great Leaders Inspire Everyone To Take Action

Kirjan perusviesti on, että menestyvät yritykset osaavat perustaa kaiken toimintansa MIKSI-sanaan. Miksi olemme olemassa? Miksi toimimme näin? Miksi asiakkaat haluavat tuotteitamme? Tuotekehitys on uskottavaa ja toimivaa, kun kaikki perustuu johonkin perustavanlaatuiseen ajatukseen, minkä varaan kaikki on rakennettu.

Inspired: How To Create Products Customers Love

Inspired-kirjan kirjoittajalla Marty Caganilla on taustaa ja tietoa siitä, millaista innovaatio on parhaimmillaan  maailmanluokan innovaatio-yrityksissä. Kirja kuvaa varsin tinkimättömästi, miten tuotepäälliköllä on olennainen rooli organisaation opettamisessa iteroimaan ideoita mahdollisimman aikaisin, paljon ja edullisesti.

Refactoring: Improving the Design of Existing Code

Raamattu. Tämä on pakkolukemista ainakin lead-kehittäjille, mutta ei yhtään haittaa, jos kaikki jotka tekevät softaa, lukevat kirjasta ainakin ensimmäiset 100 sivua. Kirja kuvaa ensinnäkin sitä, miksi refaktorointia kannattaa tehdä, mutta oikeastaan keskittyy käytännössä siihen, miten sitä kannattaa tehdä.

Managing for Happiness: Games, Tools, and Practices to Motivate Any Team

Ajatuksia herättävä kirja modernien tiimien johtamisesta ja ihmisten potentiaalin todellisesta käyttöönotosta. Jos työskentelet ketterässä organisaatiossa, tämä kirja on pakollista luettavaa.  Kirjaa voi huoletta suositella jokaiselle tuotekehityksessä työskentelevälle – johtaminen on kaikkien vastuulla!

The Principles of Product Development Flow: Second Generation Lean Product Development

Tuoteorganisaatioiden optimoinnin klassikko. Tämän kirjan luettuasti ymmärrät kuinka vaikeaa tuoteorganisaatioiden tuottavuutta on optimoida.

Sodankäynnin taito

Strategisen ajattelun klassikko. Tähän kirjaan kannattaa tutustua, jotta tiedät mistä puhutaan, kun Sodankäynnin taito tulee keskusteluihin. Ei helppo kirja ymmärtää, mutta ajatuksen arvoinen.

Ota yhteyttä ja lähetä vaikka whatsapp!

Voit lähestyä meitä alla olevalla kaavakkeella tai ottaa suoraan yhteyttä:

Henri Hämäläinen, toimitusjohtaja, 050 487 3291

Lasse Mikkonen, CTO, työkalut, 040 543 9845

Tanja Suomalainen, Oulun toimipiste, 040 512 2610

Timo Leppä, koulutukset, 0400 924 830

Harri Pendolin, tuotejohtaminen ja palvelumuotoilu, 040 582 0865

 

7 + 15 =

Share This