Valitse sivu

Contribyte – LUOTETTU GITHUB PARTNERI

Työkalupalvelu

GitHub SaaS palveluna räätälöitynä juuri sinun tarpeisiisi ja vaatimuksiisi.

konsultointi

Haastavimpien GitHub konfiguraatioiden, kysymysten ja töiden hoitaminen

koulutukset

Koulutukset niin käyttöönottoon kuin toiminnan tehostamiseenkin.

Työkalut määrittävät toimintatapasi – hyvässä ja pahassa

Luotettu GitHub partneri

Yrityksemme on lähtenyt konfiguraatiohallinnan konsultoinnista ja olemmekin vuodesta 2006 asti toimineet eri konfiguraatiohallinnan työkalun kanssa. Olemme yski Suomen johtavista Git ja GitHub kouluttajista.

Tarjoamme GitHubille niin konfiguraatiota, koulutusta kuin koko ympäristön SaaS-palveluna.

Lisätietoja partnereista

 

Contribyte on tehnyt töitä tuotekehityksen työkalujen kanssa jo yli 10 vuotta. Tunnemme parhaat työkalut ja toimintamallit.

 

GITHUB jatkuvana palveluna

GitHub SaaS-palvelu

 • Työkaluammattilaisten ylläpitämä palvelu
 • Jatkuva seuranta ja kehittäminen
 • Ylläpitosuunnitelma
 • Palvelun muokkaaminen asiakkaan tarpeiden mukaan
 • Automaattinen monitorointi
 • Sovellusten päivittäminen
 • Palvelutiimi 9-17
 • Service Desk -asiakkaalle
 • Sähköposti ja puhelintuki
 • Ilmainen lisenssienhallinta palvelu
 • Contribyte käyttäjäryhmä info

Lisätietoja palveluvaihtoehdoistamme Contribyte työkalupalvelun palvelukuvaus.

Palvelumme arvolupaus

Contribyten työkalupalvelu on turva kaiken kokoiseen ohjelmistokehitykseen. Se takaa käyttäjille aina toimivan ja ajan tasaisen työympäristön ilman, että yrityksen tarvitsee itse investoida erityisosaamiseen.

Contribyte ei ole ulkoistettu IT-osasto, vaan ohjelmistokehityksen asiantuntija ja yrityksesi kumppani, jolle kehittämisen lopputulos ratkaisee.

Varmista täysi teho työkaluistasi

Haluaisitko helpottaa tiimisi työskentelyä lisäosilla tai kehittää työnkulut tarkoituksenmukaisemmiksi? Contribyte työkalupalvelun perusajatus on se, että varmistamme asiakkaan täyden hyödyn GitHubista. 

Aina edullisemmin kuin itse tehden

Olisiko oman henkilöstönne on parempi keskittyä asiakkaalle tehtävään työhön? Lupaamme, että työkalupalvelullamme saat varmasti aina edullisemmin kuin itse tehden

Täysin räätälöity juuri sinun tarpeisiin

Palvelu voidaan mitoittaa juuri sinun tarpeisiin sopivaksi. Palvelun laajuutta voidaan säätää joustavasti toteuman perusteella, et maksa koskaan liikaa. Voimme esimerkiksi tarjota palvelua teidän tiloista hostattuun systeemiin tai voimme myös toimittaa avaimet käteen suomalaisen kumppanimme pilvestä. Lisäksi palveluun voidan sisällyttää kaikki Contribyten asiantuntijapalvelut, et jää koskaan yksin!

Lisenssien optimointi - et maksa turhasta

Lupaamme, että meiltä saat aina sinulle edullisimman vaihtoehdon lisensseille. Contribyten CTO Lasse Mikkonen teki töitä ALM työkalujen lisenssien kanssa jo ennen Contribyten perustamista. Meillä onkin varmasti Suomen kokeneinta ja parasta osaamista lisenssien optimoinnista ketterien työkalujen parista.  Kysy siis aina meiltä lisenssitarjousta!

etsitkö palvelua - Jätä yhteystietosi, niin olemme yhteydessä!

6 + 8 =

FAQ – Usein kysytyt kysymykset palvelustamme!

FAQ: Mikä on Contribyte työkalu- palvelu?

Contribyte työkalu-palvelu on muokattava ylläpitopalvelusopimus, jolla saat kustannustehokkaasti haluamasi palvelutason työkaluille. Palvelun eri osia voi räätälöidä tarpeen mukaan.

Palvelupaketin sisällön voit itse määritellä haluamaksesi alla olevista palvelukomponenteista. Poiketen muista markkinoilla olevista palvelupaketeista asiakkaanamme voit luoda kokonaisuuden, joka palvelee juuri teidän tarpeitanne ja pystyy reagoimaan tarvittaessa nopeasti muutoksiin.

Palvelun tarkka sisältö määritellään yhdessä asiakkaan kanssa.

FAQ: Contribyte työkalu -palvelun palvelukuvaus

Contribyte työkalu -palvelu koostuu modulaarisista osista. Palveluun voidaan koota tarpeen mukaan osia neljästä osakokonaisuudesta:

Sovellusylläpito -palvelu tarjoaa kattavan sovellusympäristön, joka on toimintavarma ja sisältää kaikki tarvittavat osat DevOps alueelle.

Sovelluksen ylläpitopalvelun voi ottaa kattamaan joko yrityksen omassa palvelinympäristössä pyöriviin sovelluksiin tai käyttää TuTe Työkalut palvelun mukana tulevaa palvelinkapasiteettia. Sovellukset toimivat lähtökohtaisesti 24/7. Vikatilanteiden korjaaminen tapahtuu tukipalvelusopimuksen puitteissa.

Perustason varmennus tehdään virtuaalipalvelimen snapshot toiminnolla kerran päivässä, 7 päivän kierrolla. Lisäpalveluna ovat saatavissa kattavammat vaihtoehdot, kuten tietokantavarmennukset, automaattipalautukset testiympäristöön, varmennuspakettien toimittaminen.

Tukipalvelut takaavat yritykselle riittävän ja kustannustehokkaan avun käyttäjien auttamiseen ja mahdollisten häiriötilanteiden korjaamiseen.

Palvelun SLA (Service Level Agreement) taso voidaan määritellä tarkasti halutulle tasolle. Perustasolla palveluun kuuluu Online Service Desk 9-17 EET.

Lisäoptioilla palvelua voidaan laajentaa seuraavasti:

– Pidennetty palveluaika, aina 24/7 asti

– Lyhemmät vasteajat: vastaus- ja/tai ratkaisuaika

– Sähköposti ja/tai puhelintuki

– Nimetyt tukihenkilöt

Lisenssointipalvelun avulla hallitset kaikkien TuTe Työkalut -palvelun piirissä olevien sovellusten lisenssejä yhdellä kertaa. Palvelu kattaa lisenssien ylläpitojen uusinnat, lisähankinnat, lisenssikäytön raportoinnin ja lisenssimäärien optimoinnin. Lisenssit laskutetaan joko erikseen tai osana COS palvelua riippuen tarpeesta.

Konsultointipalvelu tarjoaa asiakkaalle ennakoitavan ja suunnitelmallisen mallin TuTe Työkalut -palvelussa olevien toimintojen tehokkaaseen hyödyntämiseen ja kehittämiseen. Olemme paketoineet useimmin käytetyt palvelut paketeiksi:

– TuTe Työkalut -palvelun käyttöönotto

– Integrointi

– Koulutukset

Jatkuvan kehittämisen mallissa määritetään asiakkaan kehittämistarve vuositasolla ja paketoidaan työ kuukausitason tavoitetuntimääräksi, jonka puitteissa asiakkaan priorisoimalla työjonolla kehittään kulloinkin tärkeimpänä nähtyä aluetta.

Palvelu sisältää myös vuosittaisen konsultointityön puitesopimuksen mahdollisten suurempien kehitystöiden varalta. Puitesopimuksella varmistetaan hintataso ja saatavuus myös vaativimmille tai äkillisille tarpeille. TuTe Työkalu -palveluun on valittavissa kaikki Contribyten tarjonnassa olevat konsultointialueet: prosessien arviointi ja parantaminen, portfolion-, vaatimus- ja testauksenhallinta, automatisoinnit, työkalu- ja menetelmäkoulutukset sekä muut.

FAQ: Millainen kokemus teillä on palveluiden pyörittämisestä?

Contribyte on historiansa aika ylläpitänyt todella suuria, yli tuhannen aktiivisen käyttäjän palveluita.

Tälläkin hetkellä meillä on monta kymmentä palveluasiakasta ja kehitämme palveluamme jatkuvasti.

Olemme toimineet tuotekehityksen työkalujen palveluiden kanssa perustamisestamme, eli vuodesta 2006 lähtien.

FAQ: Mitä eroa on Tulevaisuuden tuotekehitys palvelulla ja Contribyte työkalu -palvelulla

Tulevaisuuden tuotekehitys -palvelu paketoi yhteen kaikki Contribyten palvelut koulutuksista, konsultoinneista ja muutoshankkeista aina työkalujen valintaan ja käyttöönottoon asti. Contribyte työkalu-palvelu kattaa työkalujen ylläpidon ja pienkehittämisen. Palvelut voidaan yhdistää toimivaksi kokonaisuudeksi.

Contribyte työkalu -palvelu keskittyy siis tuotekehityksen työkaluihin ja niiden ylläpitoon.

FAQ: Saako teiltä palvelua myös englanniksi?

Kyllä, tarjoamme tukipalveluita kattavasti sekä suomeksi että englanniksi, joten et jää pulaan!

Meidän kauttamme hoituu käyttäjätuki, ylläpitohenkilöiden tuki sekä yhteydenpito työkalutoimittajan suuntaan

FAQ: Onko Contribyte COS sama kuin Contribyte työkalu -palvelu

Kyllä, teimme vuoden 2017 alussa nimenmuutoksen palvelullemme. Näin saimme sen sopimaan paremmin Contribyte -brändiimme. Aiemmin ostettujen palvelujen ehdot pysyvät samana.

GitHub on syntynyt kehittäjille. Sieltä se laajentuu kovaa vauhtia koko tuoteorganisaation hallinnan työkaluksi.

 

Konfigurointi ja konsultointi

 

GitHub on nousemassa yhä suositummaksi valinnaksi tuoteorganisaatioiden ohajuksen työkaluissa. GitHub tarjoaa monipuolisen ympäristön kehittäjälle ja sitä kautta paremman näkyvyyden koko organisaatiolle tuotekehityksen tilanteesta.

Meillä on kokemusta rakentaa, konfiguroida ja konsultoida monenlaisa GitHub ympäristöjä.

Contribyte on perustamisvuodestaan 2006 asti työskennellyt ALM (Application Lifecycle Management) työkalujen kanssa ja auttanut satoja organisaatioita työkalujen paremmassa käytössä. 

Ymmärrä lisää GitHubista näistä videoista

Työkaluista kannattaa ottaa kaikki hyöty irti – kouluta itsesi tai tiimisi työkalujen asiantuntijaksi.

 

VersionOne, Doors, Git ja Jama Software työkalukoulutukset vaatimusten hallintaan, työn ohjaukseen ja tehokkaan yhteistyön mahdollistamiseen

Lukuisat asiakkaamme ovat pyytäneet meitä parantamaan tuotekehitystään. Olemme järjestäneet heille työkalu- ja vaatimustenhallinnan parhaiden käytäntöjen koulutuksia sekä erillisinä että yhdistettyinä kokonaisuuksina. Tunnemme parhaat käytännöt ja voimme auttaa myös teitä löytämään juuri teille parhaiten sopivat työkalut.

R

Kokeneet versionhallinnan kouluttajat

R

Useiden työkalujen ainoa partneri Suomessa

R

Vaatimusten hallinnan tekninen ja sisällöllinen osaaminen

VersionOne - tehokas käyttö

VersionOnen tehokas käyttö on tarpeiden mukaan muokattava koulutus yrityksille, jotka haluavat saada kaiken hyödyn ketteryyden skaalautumisesta.

Git koulutus

Voidaan tehdä GitLab, GitHub, Azure DevOps tai Bitbucket ympäristöissä. Kurssin sisältöä muokataan osallistujien mukaan niin, että vaikeustaso pysyy sopivana ja sisältö mielenkiintoisena.

IBM Rational DOORS vaatimusten hallintaan

Rational Doors toimii vaativimpiinkin vaatimustenhallinan tarpeisiin. Tällä koulutuksessa Doors haltuun.

Jama Software vaatimusten hallintaan

Jama Software on monipuolinen vaatimusten hallinnan työkalu, jolla voidaan hoitaa myös testauksenhallinta.

Contribyte yhteystiedot

 

Email - info@contribyte.fi

Laita viestiä

6 + 2 =

Share This