Valitse sivu

Eficode ostaa Contribyten ja vahvistaa ketterien menetelmien palveluita

2 kesä 2021

Eficode ostaa Contribyten ja vahvistaa ketterien menetelmien palveluita

kesä 2, 2021

Yritysosto syventää strategisia kumppanuuksia ohjelmisto-organisaatioiden kanssa

Helsingissä 2.6.2021

Eficode, Euroopan johtava DevOps-yhtiö on ostanut Contribyten, Suomen johtavan yrityksen ketterien menetelmien (Agile) ja tuotehallinnan kehityspalveluissa.

Ohjelmisto-organisaatiot ottavat käyttöön DevOps- ja Agile-menetelmiä luodakseen kilpailuetua ohjelmistoista. Nopea ohjelmistojen laajentuminen kaikkiin toimialoihin on luonut yrityksissä runsaasti tarpeita kehitystyökalujen, -prosessien ja kulttuurin valmennukselle ja koulutukselle. Contribyten avulla Eficode lujittaa mahdollisuuksia auttaa yrityksiä siirtymään Agile- ja DevOps-menetelmiin sekä tehokkaiden ohjelmistokehitysympäristöjen käyttöönottoon.

”Uskomme, että Contribyten vahva osaaminen auttaa kunnianhimoisia organisaatioita omaksumaan ketteriä menetelmiä. Tarjoamme Contribyten osaamista asiakkaillemme Euroopassa, jotta he voivat vahvistaa tuote- ja ohjelmisto-organisaatioitaan”, sanoo Ilari Nurmi, Eficoden toimitusjohtaja.

Contribyten hankinnan myötä Eficode syventää asiakassuhteitaan yhä strategisemmiksi, ja kiihdyttää Agile- ja DevOps-menetelmien lisäksi myös pilvipalvelujen käyttöä. Yritysosto kiihdyttää entisestään konsultointi- ja valmennuspalveluita myös kestävän ohjelmistokehityksen alueella, ja nopeuttaa kasvua Eficode ROOT DevOps-alustalle; hallinnoidulle palvelulle, joka tukee yli 40 eri teknologiatoimittajan DevOps-työkaluja ja kattaa koko ohjelmistokehityksen elinkaaren vaatimustenhallinnasta jatkuvaan julkaisuun ja analytiikkaan.

”Liitymme mielellämme osaksi Eficodea. Contribytellä on paljon huippuosaamista organisaatioiden siirtymisessä ketteriin menetelmiin. Annamme neuvoa ja valmennamme asiakkaitamme strategisten muutosten aikana, jotta he saavat kilpailuetua ohjelmistoista. Asiakkaamme ovat pitkään toivoneet meiltä sellaisia palveluita mitkä ovat Eficoden ydinosaamista. Osana Eficodea osaamisemme ja palvelumme laajenevat, ja voimme auttaa asiakkaitamme ratkaisemaan yhä vaativampia haasteita”, sanoo Henri Hämäläinen, Contribyten toimitusjohtaja.

Contribytellä on yli 300 asiakasta Euroopassa ja sen ulkopuolella pankki- ja vakuutusalalla, teollisessa valmistuksessa ja liiketoiminnan palveluissa. Contribyten asiakkaita ovat mm. ABB, Vaisala, Nokia, CRF – tätänykyä Signant health, Helvar, ja DNA. Contribyten liikevaihto viimeisellä tilikaudella oli 3,8 miljoonaa euroa.

Yhteystiedot
Ilari Nurmi, Toimitusjohtaja, Eficode, ilari.nurmi@eficode.com, +358 40 577 5084
Lauri Palokangas, Markkinointijohtaja, Eficode, lauri.palokangas@eficode.com, +358 50 486 4918

Tietoa Eficodesta
Eficode on Euroopan johtava DevOps-yhtiö, joka edistää DevOps-toimintaa ja ketteriä menetelmiä ja rakentaa ohjelmistokehityksen tulevaisuutta kahdeksassa maassa yli 400 ammattilaisen voimin. Eficode opastaa asiakkaitaan DevOps- ja Agile-menetelmissä ja käytännöissä, ja auttaa heitä keskittymään kasvuun ja asiakkaidensa palvelemiseen.
Eficode ROOT DevOps-alusta tarjoaa hallinnoituna palveluna yli 40 ohjelmistokehitystyökalua, mukaan lukien Atlassian, Jenkins ja Kubernetes. Eficode tarjoaa asiakkailleen myös sovellushallinnan ja Atlassian-palvelut.

Tietoa Contribytestä
Contribyte auttaa organisaatioita vastaamaan tuoteliiketoiminnan tärkeimpiin kysymyksiin tietoon ja parhaisiin käytäntöihin perustuen.
Contribyte kouluttaa tuotekehityksen ihmiset, suunnittelee menestyksekkäitä organisaatioita, ja auttaa heitä saamaan enemmän arvoa työkaluistaan. Valmentajillamme on vuosien kokemus tuotekehityskäytäntöjen ja -prosession parantamisesta.

Share This

Jaa tämä kollegoillesi

Jaa tämä postaus verkostoosi!