Valitse sivu

Lisenssihankintapalvelu

Lisenssipalvelu säästää aikaa ja rahaa

Meiltä saat kaikki lisenssit ja Cloud tilaukset joko kertatilauksena tai jatkuvana palveluna. Hankkimalla lisenssit Contribyten kautta säästät aikaa ja rahaa. Contribyte Lisenssipalvelu tuo varmuutta lisenssihallintaan. Tiedät, että et maksa turhasta etkä liikaa mistään lisenssistä.

Useimmat Atlassian, Jira, Confluence, Bitbucket, asiakkaamme hankkivat lisenssit ja Atlassian Cloud palvelun kauttamme. Lisenssipalvelu on saatavissa myös muille edustamillemme työkaluille, kuten esimerkiksi IBM Rational, CollabNet VersionOne, GitHub, GitLab, Helix TeamHub ja useille muille jälleenmyyntimallia tukeville tuotteille. Kysy lisää, jos sinulla on tarve saada lisenssit hankittua helposti yhdestä paikasta. Apua ja osaamista on saatavissa myös integraatioiden lisensointiin ja konfigurointiin.

Palvelukuvaus

 1. Teille tehdään yhteenveto ja suunnitelma, jonka pohjalta lisenssit tilataan joko kerralla 12 kk kaikkiin tuotteisiin tai pienemmissä erissä, esim. 3kk välein tai vaikka lisäosa (App/Plugin) kerrallaan.
 2. Laskutus tapahtuu laskulla (sis. alv). Maksuaika on 21 päivää.
  1. Valuutanvaihtokulut ovat aina 0€, asiakkaalle edullisella kurssilla.
  2. Ei toimitus- tai laskutuslisää
  3.  Laskuttaja Contribyte Oy, suomalainen työntekijöidensä omistama yritys
 3. Lisenssit toimitetaan normaalisti my.atlassian.com:iin tai haluttaessa Contribyte asentaa ne (vaatii admin tunnuksen sovelluksiin)
 4. Lisenssisopimus säilyy ennallaan Asiakkaan ja toimittajan välisenä, kuten myös lisenssien omistajuus ja muut ehdot
 5. Palvelu voidaan lopettaa milloin vain asiakkaan toimesta ilman erillistä syytä tai ehtoja
 6. Palveluun voi lisätä halutut osat Contribyte Työkalupalvelusta  mm. sovellusten päivitykset, koulutus, pääkäyttäjätuki
 7. Tämä lisenssipalvelu ei maksa mitään. Me ’rahoitamme’ tämän, jotta saamme mahdollisuuden tarjota muita palveluita koulutuksia, valmennusta ja työkalujen ylläpitoa.

”Hankimme ja hoidamme lisenssejä, kuin ostaisimme ne itselle.” Eli pyrimme löytämään toimivan ja mahdollisimman edullisen kokoonpanon niin lisenssityyppien kuin lisäosienkin osalta. Usein kustannussäästöä saadaan päällekkäisten ja/tai väärien lisäosien vaihdolla jopa enemmän kuin 2-3%, joka on keskimäärin säästö verrattuna suoraan luottokorttihankintaan Atlassianilta.

Miten tämän saa käyttöön?

Tämä on yksinkertaista: pyydä meiltä tarjous!
Muissa kuin Atlassianin tapauksessa on hyvä kuitenkin ilmoittaa työkaluvalmistajalle, että haluaa käyttää jälleenmyyjää lisenssien hankintaan. Atlassianin tapauksessa tämä ei ole tarpeen. Alla tarkemmin Atlassian ja IBM käytännöt.

Atlassian Jira, Confluence, Bitbucket ym.

Contribyte voi hakea lisenssitiedot Atlassianilta ja tehdä sitovan tarjouksen, kun:
a) Asiakas on lisännyt Contribyten Atlassian tunnuksen (atlassian@contribyte.fi) Billing Contact tietoihin my.atlassian.com:ssa ko. lisenssin kohdalla tai
b) toimittaa Contribytelle lisenssien SEN numerot ja teknisen kontaktin (Technical Contact) sähköpostiosoitteen
Kumpikaan näistä ei sido tilaamaan, vaan ainoastaan mahdollistetaan tarjouksen tekeminen.
Meille voi myös soittaa tai kysyä tarkempaa ohjettaa emaililla ks yhteystiedot sivun alareunassa.

IBM Rational

– Uutta lisenssiä hankittaessa Contribyte tarvitsee IBM asiakasnumeron tai nk. PAX sopimustunnuksen. Jos näitä ei vielä ole,  voimme auttaa niiden luomisessa.
– Ylläpidon uusinnassa on helpointa katsoa nämä tiedot IBM:n lähettämästä ylläpidonuusinta-muistutuskirjeestä. Yleensä tämä tulee noin 2-3kk ennen uusintapäivää IBM sopimukseen merkitylle yhteyshenkilölle. Contribyte tarvitsee tarjouksen tekoon ja tilauksen käsittelyyn enintään 2vkoa, joten tarjouksen pyyntöä ei kannata jättää viime tinkaan.

Lisenssipalvelu on mahdollista liittää Contribyte työkalupalveluun. Lue lisää Työkalupalvelun palvelukuvauksesta

 

Contribyte yhteystiedot

 

Email - info@contribyte.fi

Laita viestiä

15 + 4 =

Share This