Management 3.0 - johtamisen tulevaisuus

Management 3.0 on johtamisideologia ja joukko toimintatapoja, jotka tunnetaan modernin johtamisen kentällä uraa uurtavina tulevaisuuden tuotekehityksen toimintamalleina .

Mitä on Management 3.0?

Johtaminen on pysynyt ennallaan jo kymmeniä ellei satoja vuosia. Nyt siihen on vihdoin tulossa muutos. Autoritäärinen johtaminen ja selkeät organisaatiorakenteet tulevat vaihtumaan ketterämpään, nopeammin muovautuvaan johtamiseen, jossa itseohjautuvuus ja suunnan näyttäminen ovat suurimmassa roolissa.

Management 3.0 on johtamisideologia ja joukko toimintatapoja, jotka tunnetaan uraa uurtavina tulevaisuuden tuotekehityksen ja yleensäkin tulevaisuuden organisaatioiden toimintamalleina. Se on noussut suureen suosioon ympäri maailman, ja sadat edelläkävijä yritykset ottavatkin kilpaa näitä toimintatapoja käyttöönsä. Esimerkiksi Ruotsissa et voi välttyä toimintatapoja kehittäessä joutumasta keskusteluun joka koskee management 3.0:aa.

Management 3.0:n osa-alueina ovat on esimerkiksi kompleksisuusajattelu, sisäinen motivaatio, itseohjautuvuus ja ketterät organisaatiorakenteet. Parasta siinä on kuitenkin se, että se ei ole pelkkää ideologiaa, vaan myös hyvin käytännöllisiä toimintatapoja joiden avulla organisaatiot voivat kehittyä entistä paremmaksi.

Contribyte on itse ottanut käyttöön ja kokeillut monia management 3.0 toimintatapoja. Olemme myös tuoneet management 3.0 ideologian isän Suomeen puhumaan tulevaisuuden tuotekehitys -seminaariimme. Meillä on management 3.0:n osaavimmat ja kokeneimmat kouluttajat.

"Management is too important to be left on managers", Jurgen Appelo

Management 3.0 videoita

Arvot ja kulttuuri ovat tärkeitä, koska itseohjautuvuus voi muuten johtaa monenlaiseen lopputulokseen.

Contribyte tarjoaa management 3.0 palveluita

Management 3.0 koulutukset

Management 3.0 koulutuksia on saatavilla 1 ja 2 päivän luokkahuone-kursseina, sekä organisaatioille suoraan pidettävinä yrityskohtaisina koulutuksina. Kurssien aikana käydään läpi Management 3.0:n ideologiaa, tehdään käytännön harjoituksia sekä jaetaan parhaita käytäntöjä ja kokemuksia., Opittujen asioiden avulla osallistujat kykenevät edistämään organisaatioidensa työntekijöiden sitoutumista ja muuttamaan asioita kohti entistä menestyksekkäämpää tulevaisuutta. Kurssi on luonteeltaan hyvin interaktiivinen.

Management 3.0 workshopit

M3.0 toimintatapoja voi yhdistellä myös workshopeiksi. Nämä ovat hyvä lisä esimerkiksi uuden tiimin kehittämiseen, johtoryhmän kehittämiseen tai yleensä toiminnan kehittämiseen pitkäjänteisesti.

Suosittuja workshoppeja ovat:

  • Delegointi ja vastuullistaminen.
  • Rajojen asettaminen: arvot ja kulttuuri
  • Paranna kaikkea: onnistusmisen ja epäonnistumisen mekaniikka

Kysy lisää workshopeista, niin räätälöidään teidän tarpeisiin sopiva kokonaisuus. Laita viestiä sales@contribyte.fi

 

 

Management 3.0 on organisaatioille, jotka janoavat menestystä maailmassa jossa oppimisen nopeus on tärkein mahdollistava elementti.

M3.0 kirjoituksia blogistamme

Product Owner – älä unohda Definition of Donea!

Mitä tuoteomistaja saa hyvästä ja vaativasta Definition of Donesta? Siitä saa hyvää laatua, parempaa ennustettavuutta ja se mahdollistaa koko ajan tihenevän release-syklin. Jos DoD kehittää tekemistä esimerkiksi vahvasti testausautomaatiopainotteiseksi, voi tiimi tarvittaessa kehittää tuotantoreleasekyvyn jopa päivätasolle, tai vieläkin tiheämmäksi. Kun tiimi on varma siitä, että DoD:in läpäissyt item on varmasti releasoitavissa, ei tule mitään yllätyksiä myöhemmin.

lue lisää

Tuotteista toimivaa, älä keksi uutta

Tuotteistus tarkoittaa monelle uusien vakioitavien palvelun kehittämistä. Voi se toki olla sitäkin, mutta harva organisaatio hyötyy yhtä paljon uusista myyntinimekkeistä kuin olemassa olevien palveluiden, prosessien ja tekemisen kehittämisestä. Tuotteistaminen on vakiointia. Liiketoiminnan kehittämistä siellä, missä vakioinnilla saavutetaan suurimmat hyödyt.

lue lisää

Bodaa Scrum kuntoon – Scrum-seremonioiden tasapaino on tärkeää!

Kun jokainen Scrum-seremonia on tasapainossa, on todella hankala sössiä Scrumia. Valitettavasti törmäämme kuitenkin usein tilanteisiin, jossa valmennettavan organisaation tiimit tekevät toisia seremonioita todella hyvin, mutta laiminlyövät joitain seremonioita todella pahoin. Jos joku osa Scrumin seremonioita on heikommassa kunnossa, juuri sitä pitäisi kehittää!

lue lisää

Ota yhteyttä!

Laita viestiä alla olevalla kaavakkeella, ota suoraan yhteyttä tai katso yhteystietomme.

Lasse Mikkonen, CTO, Atlassian ja muut työkalut, 040 543 9845
Henri Hämäläinen, toimitusjohtaja, 050 487 3291
Timo Leppä, koulutukset, tiimivalmennukset, 0400 924 830
Tanja Suomalainen, Oulun toimipiste, 040 512 2610
Harri Pendolin, tuotejohtaminen ja palvelumuotoilu, 040 582 0865

4 + 9 =

Share This