Valitse sivu

Management 3.0 - johtamisen tulevaisuus

Management 3.0 on johtamisideologia ja joukko toimintatapoja, jotka tunnetaan modernin johtamisen kentällä uraa uurtavina tulevaisuuden tuotekehityksen toimintamalleina.

Mitä on Management 3.0?

Johtaminen on pysynyt ennallaan jo kymmeniä ellei satoja vuosia. Nyt siihen on vihdoin tulossa muutos. Autoritäärinen johtaminen ja selkeät organisaatiorakenteet tulevat vaihtumaan ketterämpään, nopeammin muovautuvaan johtamiseen, jossa itseohjautuvuus ja suunnan näyttäminen ovat suurimmassa roolissa.

Management 3.0 on johtamisideologia ja joukko toimintatapoja, jotka tunnetaan uraa uurtavina tulevaisuuden tuotekehityksen ja yleensäkin tulevaisuuden organisaatioiden toimintamalleina. Se on noussut suureen suosioon ympäri maailman, ja sadat edelläkävijä yritykset ottavatkin kilpaa näitä toimintatapoja käyttöönsä. Esimerkiksi Ruotsissa et voi välttyä toimintatapoja kehittäessä joutumasta keskusteluun joka koskee management 3.0:aa.

Management 3.0:n osa-alueina ovat on esimerkiksi kompleksisuusajattelu, sisäinen motivaatio, itseohjautuvuus ja ketterät organisaatiorakenteet. Parasta siinä on kuitenkin se, että se ei ole pelkkää ideologiaa, vaan myös hyvin käytännöllisiä toimintatapoja joiden avulla organisaatiot voivat kehittyä entistä paremmaksi.

Contribyte on itse ottanut käyttöön ja kokeillut monia management 3.0 toimintatapoja. Olemme myös tuoneet management 3.0 ideologian isän Suomeen puhumaan tulevaisuuden tuotekehitys -seminaariimme. Meillä on management 3.0:n osaavimmat ja kokeneimmat kouluttajat.

"Management is too important to be left on managers", Jurgen Appelo

Management 3.0 videoita

Arvot ja kulttuuri ovat tärkeitä, koska itseohjautuvuus voi muuten johtaa monenlaiseen lopputulokseen.

Contribyte tarjoaa management 3.0 palveluita

Management 3.0 koulutukset

Management 3.0 koulutuksia on saatavilla 1 ja 2 päivän luokkahuone-kursseina, sekä organisaatioille suoraan pidettävinä yrityskohtaisina koulutuksina. Kurssien aikana käydään läpi Management 3.0:n ideologiaa, tehdään käytännön harjoituksia sekä jaetaan parhaita käytäntöjä ja kokemuksia., Opittujen asioiden avulla osallistujat kykenevät edistämään organisaatioidensa työntekijöiden sitoutumista ja muuttamaan asioita kohti entistä menestyksekkäämpää tulevaisuutta. Kurssi on luonteeltaan hyvin interaktiivinen.

Management 3.0 workshopit

M3.0 toimintatapoja voi yhdistellä myös workshopeiksi. Nämä ovat hyvä lisä esimerkiksi uuden tiimin kehittämiseen, johtoryhmän kehittämiseen tai yleensä toiminnan kehittämiseen pitkäjänteisesti.

Suosittuja workshoppeja ovat:

  • Delegointi ja vastuullistaminen.
  • Rajojen asettaminen: arvot ja kulttuuri
  • Paranna kaikkea: onnistusmisen ja epäonnistumisen mekaniikka

Kysy lisää workshopeista, niin räätälöidään teidän tarpeisiin sopiva kokonaisuus. Laita viestiä sales@contribyte.fi

 

 

Management 3.0 on organisaatioille, jotka janoavat menestystä maailmassa jossa oppimisen nopeus on tärkein mahdollistava elementti.

M3.0 kirjoituksia blogistamme

Tuotepäällikkö ja tuoteomistaja – mitä eroa?

Tuotepäällikkö ja tuoteomistaja – mitä eroa?

Tuotepäällikön ja tuoteomistajan eroista ja vastuista on kiistelty siitä asti, kun tuoteomistajan rooli alkoi vakiintua. Taustalla on väittely siitä, minkä vastuun kukin omistaa ja mihin raja pitäisi vetää. Eri roolien, kuten myös titteleiden, sekaannus koskettaa lähinnä yrityksiä, jotka kehittävät ohjelmistoja. Näiden yritysten määrä kasvaa, joten haasteet roolien määrityksissä eivät tule katoamaan. On tapauskohtaista mitä rooleja organisaatiossa tulisi olla ja miten vastuut kannattaa jakaa.

lue lisää

Contribyte yhteystiedot

 

Email - info@contribyte.fi

Laita viestiä

5 + 7 =

Share This