ProductCamp on varma kevään merkki tuotepäällikölle

8 huhti 2018

ProductCamp on varma kevään merkki tuotepäällikölle

huhti 8, 2018

ProductCamp Helsinki järjestetään 21.04.2018 jo viidettä kertaa.

ProductCamp on tuotehallinta- ja tuotemarkkinointiyhteisön oma tapahtuma. Ensimmäinen ProductCamp on järjestetty Piilaaksossa 2008 ja sitä on seurannut noin 200 ProductCampiä ympäri maailman. Tällä kertaa ProductCamp Helsinki järjestetään Smartly.io:n tiloissa Helsingin keskustassa. Luvassa on virkistävä päivä tuotehallinnasta ja tuotemarkkinoinnista kiinnostuneille.

Tapahtuma jakautuu kahteen streamiin: tuotehallintaan ja tuotemarkkinointiin, joten jokaiselle osallistujalle löytyy kiinnostavia sessioita. Tapahtumassa pyritään luomaan mahdollisuuksia verkostoitumiseen, joten sessioita täydentää tapahtumaan viimeinen osio: niin kutsuttu ”openspace”, jossa kaikki paikalle saapuneet voivat tuoda omia näkemyksiään ja kokemuksiaan esiin. Tänä vuonna puhujia on mm. Smartly.io:lta, Zalandolta ja Unityltä. Aiheet käsittelevät tekoälyä tuotepäällikön työssä, uusien tuoteideoiden jalostusta, vaikuttajamarkkinointia jne.

 

Miksi ProductCamp järjestetään?

Erilaisia tapahtumia on runsaasti tuotekehityksessä, myynnissä ja markkinoinnissa työskenteleville, mutta tuotehallintatapahtumia on vähemmän. ProductCamp paikkaa tämän tyhjiön olemalla Suomen suurin alan tapahtuma ja tarjoaa mahdollisuuden viettää aikaa muiden tuotehallinnasta ja tuotemarkkinoinnista kiinnostuneiden kanssa.  Tapahtuman parasta antia on verkostoituminen kuten myös mielenkiintoiset esitykset ja sessiot, jotka antavat hyviä virikkeitä päivittäiseen työntekoon. Käytännönläheiset kokemukset ja niiden jakaminen ovat tapahtuman suola.

Kenen kannattaa osallistua ProductCampiin?

Tapahtuma sopii ennen kaikkea tuotepäälliköille, tuotemarkkinoijille tai edellisiin rooleihin aikoville. Tuotehallintaa tekevien titteleiden kirjo on laaja, mutta jos vain olet kiinnostunut tuotehallinnasta ja/tai tuotemarkkinoinnista kannattaa harkita osallistumista.

Contribyte tukee tapahtumaa jo toisen kerran yhteistyökumppanina ja on siten mukana rakentamassa suomalaista tuotepäällikköyhteisöä!

Liput ilmaiseen tapahtumaan ovat jo saatavilla ja ohjeet niiden saamiseksi löytyy sivustolta www.productcamphelsinki.org.

Antti Suvanto

Antti Suvanto

Senior Konsultti

Antti on kokenut tuotepäällikkö, joka on vastannut laajasta skaalasta erilaisia tuotteita eri elinkaaren vaiheissa. Kokemuksiaan tuotehallinnan asiakkaana myynnissä ja liiketoiminnan kehityksessä Antti hyödyntää mielellään työssään. Konsulttina Antti on kouluttanut tuotepäälliköitä, laatinut tuotestrategioita ja auttanut yrityksiä johtamaan tuotteita kaikissa elinkaaren vaiheissa. Antti on ollut aktiivisesti mukana rakentamassa tuotepäällikköyhteisöä Suomeen. Siviilissä Antti keskustelee mielellään kalastuksesta ja kuohuviinin valmistuskokemuksista.

Share This

Jaa tämä kollegoillesi

Jaa tämä postaus verkostoosi!