Valitse sivu

Mitä lukisin seuraavaksi? – Contribyten kirja-arvostelut

19 syys 2018

Mitä lukisin seuraavaksi? – Contribyten kirja-arvostelut

syys 19, 2018

Tätä kirjoitettaessa on tänä vuonna julkaistu jo 1 872 352 kirjaa. Vuoden jokaisena päivänä on siis ilmestynyt keskimäärin yli seitsemän tuhatta kirjaa! Mukaan mahtuu kaikenlaista: osa kirjoista on hyviä, mutta ymmärrettävästi suuri osa ei ole. Kaikki me tiedämme, että omien kykyjemme ylläpito ja jatkuva oppiminen vaatisi sitä, että opiskelu jatkuu näin työelämässäkin – mutta mistä löytää se aika? Entä mitkä olisivat niitä hyviä kirjoja, joihin todella kannattaa paneutua?

Päätimme tehdä tärkeimmistä kirjoista Contribyte-kirjaston, jossa arvostelemme mielestämme parhaat kirjat.

Ota Contribyten kirjasuositukset avuksesi

Me Contribytellä halusimme auttaa kaikkia asiakkaitamme valitsemaan kirjansa viisaasti. Työmme luonteen takia jatkuva oppiminen on meille elintärkeää. Opimme päivittäin asiakkailtamme, toisiltamme sekä ulkopuolisilta asiantuntijoilta. Luemme siis paljon, sekä klassikoita että uutuuskirjoja. Osa meistä kuuntelee mielellään myös audiokirjoja. Päätimmekin tehdä tärkeimmistä kirjoista Contribyte-kirjaston, jossa arvostelemme lyhyesti ja ytimekkäästi mielestämme parhaat ja arvokkaimmat kirjat, sekä suosittelemme niitä eri rooleissa ja toiminnoissa oleville henkilöille. Keskitymme kirjastossa nimenomaan niihin niteisiin, jotka ovat meidän mielestämme jalokiviä tuossa suuressa tietomassassa, ja tarjoavat näin lukijoille parhaan mahdollisen lisäarvon!

Tiivistämme arvostelun olennaiseen – miksi tämä kirja juuri sinulle?

Contribyte-kirjastoon valittujen eeposten arvosteluista löytyy kirjan perustietojen lisäksi myös sen arvostelleen henkilön henkilökohtainen tiivistelmä, kommentti ja suositus. Perustelemme lyhyesti, miksi meidän mielestämme juuri tämä kirja on sinun aikasi arvoinen, ja kenelle kirja on nimenomaan tähdätty. Kerromme myös lukemisen helppoudesta ja siitä, toimiiko kirja myös audiokirjana, vai kannattaako pitäytyä perinteisemmässä paperiversiossa. Kirjastosta pääsee myös kätevästi suoraan Amazoniin tai Book Depositoryyn suorilla linkeillä.

Nämä kirjat auttavat viemään organisaatioita ja niiden toimintaa eteenpäin.

Dekkareita emme arvostele!

Kirjastoomme keräämme kirjoja tuote- ja palveluorganisaatioiden kehittämiselle tärkeistä kirjoista. Vaikka suurin osa kirjoista kuuluu niin sanottu non-fiction kategoriaan, emme anna sen rajoittaa tiedonjanoamme, vaan joukkoon saattaa eksyä myös elämäkertoja tai fiktiivisiä kertomuksiakin. Yhdistävänä tekijänä on kuitenkin aina se, että koemme, että nämä kirjat auttavat viemään organisaatioita ja niiden toimintaa eteenpäin. Voitte luottaa siihen, että näissä kirjoissa on ajatusta!

Antoisia lukuhetkiä!

 

Henri Hämäläinen

Henri Hämäläinen

Toimitusjohtaja, konsultti

Henri on Contribyten toimitusjohtaja ja organisaatioiden valmentaja. Hän on 15 vuoden aikana saanut toimia kymmenien eri organisaatioiden valmentajana ja muutoksen auttajana. Henri vaati, että toimitusjohtajanakin hänelle jää aikaa valmentaa ja kouluttaa organisaatioita. Henrin vapaa-aika kuluu monimuotoisten liikunnallisten harrastusten parissa niin yksin, ystävien kuin perheenkin kanssa. Ulkourheilu niin pyöräillen, juosten, suunnistaen, hiihtäen tai koiran kanssa liikkuen on lähellä sydäntä. Nuoruuden pallopelit vetävät Henrin joka viikko aina takaisin pallopelikentille, sillä ilman ulkona liikkumista ei ajatukset pysyisi kasassa.

Share This

Jaa tämä kollegoillesi

Jaa tämä postaus verkostoosi!