Contribyte goes Management 3.0!

21 maalis 2017

Contribyte goes Management 3.0!

maalis 21, 2017

Management 3.0 on nykyaikaisen johtamisen edelläkävijänä tunnetun Jurgen Appelon luoma supersuosituksi noussut konsepti. Sen taustat ovat ketterässä kehittämisessä ja sen viemisessä koko organisaation tasolle. Management 3.0 on johtamisideologia ja joukko toimintatapoja, jotka tunnetaan uraa uurtavina tulevaisuuden tuotekehityksen toimintamalleina.

Jurgen Appelon yksi lempilauseita on ”Management is too important to be left on managers”, eli johtaminen on liian tärkeä asia, jotta sen voisi jättää vain johtajille. Nykyaikaisessa organisaatiossa johtaminen kuuluu kaikille. Jotta johtaminen olisi mahdollista organisaation eri tasoilla, tarvitsemme toimivia käytäntöjä ja selkeitä toimintatapoja.

Management 3.0 oppeja ei tule missään nimessä ymmärtää väärin. Kuten ketterässä kehittämisessäkin, myös uuden tyyppissä johtamisessa vaaditaan itsekuria, ja selkeitä rajoja joiden sisällä toimitaan. Liian usein modernien organisaatioiden ajatellaan olevan kurittomia ja suuntaviivattomia hengailupaikkoja. Tästä ei kuitenkaan ole kyse, vaan ihmiset ja organisaatiot toimivat parhaiten, kun ne saavat tehdä vapaasti asioita heille osoitetuin rajoituksin.

Sen lisäksi että Management 3.0 on johtamisen ideologia, se on myös joukko toimivia ja käytännöllisiä toimintatapoja ja tekniikoita joilla organisaatiot voivat omaksua moderneja, ihmisläheisiä ja toimivia työskentelytapoja. Yhtenä tärkeimpänä elementtinä Management 3.0:ssa on ihmisten onnellisuus työssään. On tunnettu tosiasia että onnelliset ihmiset tekevät työnsä paremmin. .

Jurgen Appelo oli vuoden 2016 Tulevaisuuden Tuotekehitys -seminaarissa henkilökohtaisesti puhumassa onnellisuuden johtamisesta. Hän esitteli muun muassa 12 askelta onnellisuuteen ohjelmansa, josta jokaiselle organisaatiolle olisi varmasti hyötyä.

Management 3.0 on noussut suureen suosioon ympäri maailman, ja monessa maassa kurssit täyttyvät pikavauhtia. Nyt vihdoin saimme Suomeen omaakin tarjontaa, kun Mikko Korkala alkaa alkaa pitää Management 3.0 kursseja Suomessa. Lisäämme kesän myötä tarjontaamme lisää niin kursseja kuin kouluttajiakin

Seuraava kurssimme on 30-31.5.2017 Helsingissä. Rekisteröidy heti ja varmista paikkasi!

Share This

Jaa tämä kollegoillesi

Jaa tämä postaus verkostoosi!