Contribyte kesäkisa Instagramissa – 2000 euroa jaossa

8 heinä 2017

Contribyte kesäkisa Instagramissa – 2000 euroa jaossa

heinä 8, 2017

Tehtävänä on kerätä mahdollisimman paljon tykkäyksiä eli like:jä Instagramissa. Jokaisesta 10:stä likestä kesäiselle urheiluaiheiselle kuvalle, jossa näkyy selkeästi Contribyten logo saat yhden euron. Eli 100 likeä 10€, 500 likeä 50€ jne. Kuvat tulee olla asiallisia ja liittyä kesäiseen urheiluun mm. pyöräily, sukellus, katukoris, jalkapallo, wakeboarding, yms. yms. Instagram-julkaisussa pitää olla viittaus Contribyten tiliin @contribyte, joko tekstissä tai tagi kuvassa. Osallistumista seurataan Contribyten tililtä tällä viitauksella.

Kilpailu on voimassa heinäkuun loppuun tai, kun palkintosumma 2000€ tulee täyteen, yht. 20 000 likeä.

Kuvia varten on jaossa tarroja: Contribyten toimistolla ja Wake Spot Helsingillä. Lisäksi voit käyttää apuna Wake Spot:in sponsorihyppyriä tai muuten luovasti sijoittaa logon näkyvästi kuvaan. Askartelijoille printattavia logoja löytyy Contribyten mediapankista. Seuraa meidän Instaa @contribyte lisävinkkeihin.

Palkintojen maksu tapahtuu joko esine- tai rahalahjoituksena valitsemaasi tarkoitukseen, laskulla haluamallesi yritykselle tai verokortilla suoraan itselle. Palkkion voi osoittaa myös lahjoituksena haluamaan kohteeseen, esim vesiurheiluseuran kehittämiseen tai vaikka hyväntekeväisyyteen. Voittajien kanssa maksutapa sovitaan erikseen.

Selvyyden vuoksi todettakoon, että maksut tehdään suomen lain ja verokäytäntöjen puitteissa. Kilpailu on vain yksityishenkilöille. Contribyte varaa oikeuden hylätä asiattomat kuvat. @martinkalliola saa osallistua vain yhdellä postauksella 🙂

Share This

Jaa tämä kollegoillesi

Jaa tämä postaus verkostoosi!