Asiakasymmärryksen kehittyminen vaatii yhteistyötä niin asiakkaan kuin työkavereidenkin kanssa. Lue blogista, kuinka nostat asiakasymmärryksen helposti huippuunsa!
Tulevaisuuden Tuotekehitys -seminaari – Vuoden tärkein tuotekehitystapahtuma
Tulevaisuuden Tuotekehitys on Suomen merkittävin vuotuinen tuotekehitystapahtuma, jossa keskitytään kokonaisvaltaiseen tuoteorganisaatioiden kehittämiseen. Tervetuloa mukaan 14.5. innovaatiotalo Epicenteriin Helsinkiin!
User Story Splitting – Miksi backlog itemien pilkkominen on tärkeää?
Yksi ketteryyden peruspilareista on, että ei tehdä töitä liian suurissa palasissa. Scrum sprinttiin pitäisi periaatteessa ottaa vain sellaisia töitä, jotka mahtuvat siihen. Usein kuitenkin backlog itemit ovat niin suuria, että niitä ei saa mahtumaan yhteen sprinttiin. Toisinaan asiat ovat myös niin epäselviä, että niiden työmääräarviointi on hankalaa. Tällöin saatetaan joutua tilanteeseen, että aloitetaan liian isoa juttua kerralla.
Contribytestä BigPicture -koulutuspartneri
JIRAn BigPicture-lisäosa on oman kategoriansa suosituin ja parhaaksi rankattu lisäosa Atlassianin Market Placessa. Lue blogista, mitä BigPicturella voi tehdä!
Product Owner – älä unohda Definition of Donea!
Mitä tuoteomistaja saa hyvästä ja vaativasta Definition of Donesta? Siitä saa hyvää laatua, parempaa ennustettavuutta ja se mahdollistaa koko ajan tihenevän release-syklin. Jos DoD kehittää tekemistä esimerkiksi vahvasti testausautomaatiopainotteiseksi, voi tiimi tarvittaessa kehittää tuotantoreleasekyvyn jopa päivätasolle, tai vieläkin tiheämmäksi. Kun tiimi on varma siitä, että DoD:in läpäissyt item on varmasti releasoitavissa, ei tule mitään yllätyksiä myöhemmin.
Tuoteorganisaatioiden tulevaisuuden trendit vuosille 2020-2025
Mikä muuttuu tuoteorganisaatioissa seuraavan viiden vuoden aikana ja miksi? Entä miten muutokset vaikuttavat organisaatioiden johtamiseen tai jokaisen ihmisen arkeen? Tässä blogissa luomme skenaarioita tulevasta, ja ennustamme tulevaisuuden trendit.
Virheiden hyväksyminen tuo parempia tuloksia – käytä Scrum-retrospektiivia hyödyksesi!
Kaikki olemme varmasti sitä mieltä, että olisi parempi, jos työpaikkojen tiimit parantaisivat toimintaansa ja saisivat enemmän ja entistä parempia tuloksia. Mutta miten tiimit sitten saadaan parantamaan? Yksi asia, joka varmasti johtaa parempaan suorituskykyyn on se, miten tiimissä suhtaudutaan virheisiin.