Softatiimin ja asiakaspalvelun yhteistyö testataan kriisissä, joka paljastaa haavoittuvuudet tai julistaa poikkiorganisatorisen yhteistyön voittajat. Parasta, mitä kriisi antaa, on oppiminen.
Älä eristäydy etätöissä – Personal Map -harjoitus tekee työkaverin tutuksi!
Tehokas etäyhteistyö vaatii toimivaa kommunikaatiota, joka puolestaan edellyttää työkaverin tuntemista. Blogista löydät ohjeet loistavaan Personal Map -harjoitukseen, jonka avulla yhteistyö ja kommunikaatio helpottuvat huomattavasti!
Mistä syntyy tuotekehityksen tehokkuus?
Tuotekehityksen tehokkuus on tuoteorganisaatioiden suurimpia kysymyksiä, mutta sen kokonaisvaltainen mittaaminen on vaikeaa. Tehokkuutta kannattaakin lähestyä elinkaareajattelun avulla – se tekee tehokkuudesta huomattavasti ymmärrettävämpää!
Etätyön suunnittelu: huomioi tämä etäkokousten järjestämisessä!
Etätyön suunnittelu on tärkeää – etenkin silloin, kun tiimi on joutunut etätöihin yllättäen. Lue blogista vinkit toimiviin etätyön suunnittelukokouksiin!
E-Urheilun opit etätöihin: Mitä tiimin vetäjä voi oppia e-urheilusta?
E-urheilussa etätyö ja etänä pidettävät palaverit ovat arkista kommunikointia. Mutta miten etätiimiä oikein johdetaan? Lue blogista, mitkä e-urheilun opit voi ottaa etätöihin!
Kommunikaatio etätyössä – parhaat vinkkimme etätyötä tekeville tiimeille
Nyt kun useat meistä ovat lisänneet etätyötä, on syytä kiinnittää huomiota siihen, miten kommunikaatio etätyössä toimii. Kun koko porukalla ollaan etänä, on riskinä se, että emme kommunikoi aivan niin tiiviisti kuin ennemmin. Lue blogista, kuinka kommunikaatio etätyössä toimii parhaiten!
Etätyön pelikirja – kuinka säilytät tiimin toimintakyvyn
Yllättäen etätöihin koko tiimi? Mieti näitä asioita ja sovi tiimin kanssa etätyön pelikirja, niin varmistat, että tiimin tuottavuus ei laske!
Käyttäjätarinan hyväksyntäkriteerit helposti – dokumentoi grooming-keskustelu!
Kuinka tottumaton tiimin tulisi toimia hyväksyntäkriteerien kanssa? Näillä vinkeillä luot käyttäjätarinan hyväksyntäkriteerit helposti!
Miten uusi toimintatapa valitaan? – Kysy itseltäsi tämä kysymys!
Moni kysyy meiltä, mitä työkalua, teoriaa tai viitekehystä käytämme valmentaessamme ja konsultoitaessamme. Mutta ennemmin, kuin että miettisi ensin viitekehyksen ja muotin, olisi syytä pohtia, mitä ratkaistaan tai kehitetään ja miksi.
Käyttäjätarinoiden pilkkominen on tärkeää – Mammuttitarina tukehduttaa tuotekehityksen
Kaikki tunnemme vertauksen, jossa sanotaan, miten elefantti syödään. Aivan, pienissä osissa. Sama pätee myös tuotekehitykseen – käyttäjätarinoiden pilkkominen on onnistumisen edellytys!