Valitse sivu

Projektiportfolion hallinta

30 elo 2016

Projektiportfolion hallinta

elo 30, 2016

Projektien hallinnan ja seuraamisen tärkeys näin ketteryyden aikakaudella ei ole hävinnyt mihinkään. Päinvastoin se on entistä tärkeämpää, jotta osataan tehdä oikeita päätöksiä tukemaan yrityksen strategisia linjauksia.

Tähän on tarjolla monia työkaluja, joista yksi on Portfolio for JIRA. Useat tiimit käyttävät nykyään Atlassian tuotteita (JIRA ja Confluence) tuotekehityksessään, jolloin on myös luontevaa seurata hankkeiden edistymistä samaisessa työkalussa.

Asiakkaidemme toiveiden pohjalta olemme koonneet pitämistämme työpajoista nyt myös päivän koulutuksen jossa keskitymme JIRA Softwaren (aka Agile) ja Portfolio for JIRA:n ominaisuuksiin teorian ja käytännön kautta.

Mikäli kiinnostusta on, ottakaa rohkeasti yhteyttä, niin järjestetään asia!

 

Share This

Jaa tämä kollegoillesi

Jaa tämä postaus verkostoosi!