Valitse sivu

Contribytesta Atlassian Gold Solution Partner

17 loka 2017

Contribytesta Atlassian Gold Solution Partner

loka 17, 2017

Contribyte on ollut Atlassianin virallinen kumppani jo vuodesta 2006. Tämän vuoden alussa Atlassian uudisti partnerimalliaan siten, että jokaisen virallisen kumppanin piti suorittaa sertifiointi, johon kuuluu muun muassa haastavien teknisten sertifiointikokeiden läpäiseminen. Atlassian panostaa voimakkaasti partnereidensa osaamistasoon, sillä näin varmistetaan, että loppuasiakkaat saavat korkealaatuisia palveluita ja tukea, joka aidosti helpottaa heidän toimintaansa. Uutta kumppanuutta kutsutaan nimellä Solution Partner, ja siinä on kolmea eri tasoa: Silver, Gold ja Platinum.

Atlassian Gold Solution Partner -sertifiointi takaa, että Contribyte hallitsee Atlassianin tuotteet perinpohjaisesti.

Atlassian Gold Solution Partner -sertifiointi takaa, että kumppani hallitsee Atlassianin tuotteet perinpohjaisesti. Pelkällä lukemisella tai käytännön kokemuksella kokeista ei pääse läpi, vaan kumpaakin tarvitaan yhtä paljon. Contribyteltä neljä henkilöä suoritti kukin kaksi sertifiointikoetta eri tuotteista, lähinnä JIRAsta ja Confluencesta. Kokeet vaativat huolellista valmistautumista, vaikka käytännön kokemusta kaikilta löytyykin huomattavasti: jokaisella kokeen suorittaneista on vuosien kokemus tuotteiden käytöstä ja ylläpidosta sekä konsultoinnista asiakasprojekteissa.

Virallisena Atlassian Gold Solution Partnerina Contribyte tarjoaa kaikkia Atlassianin tuotteita, sekä tukea ja koulutusta niiden käyttöönottoon ja ylläpitoon. Gold Solution Partner -kumppanuus takaa Contribytelle suoran yhteyden muun muassa Jiran ja Confluencen tuotekehittäjiin sekä Atlassianin ohjelmistoihin liittyvään koulutustietoon. Atlassian Training Partnereina voimme tarjota räätälöityjen koulutusten lisäksi myös Atlassianin omia koulutuksia. Meidät valitaankin usein koulutustoimittajaksi juuri koulutuksen muokattavuuden ja tuotekehitysosaamisemme takia.

Tutustu Atlassian-tuotteisiin sekä järjestämiimme koulutuksiin.

 

Share This

Jaa tämä kollegoillesi

Jaa tämä postaus verkostoosi!