Taru Kuopan voittoisa kisavuosi – Contribyten tukemana kohti Olympialaisia

14 marras 2017

Taru Kuopan voittoisa kisavuosi – Contribyten tukemana kohti Olympialaisia

marras 14, 2017

Contribyte tukee jousiampuja Taru Kuoppaa hänen tavoitteessaan kohti Tokion Olympialaisia. Olympiaedustajuus on Tarulle jo tuttua, sillä hän edusti Suomea viime vuonna Rion kesäolympialaisissa. Tarun kisavuosi on sujunut hienosti ja taskussa on yksi Suomen ennätys, kolme Suomen mestaruutta sekä 17. sija maailmanmestaruuskilpailuissa. Näin Taru kertoo itse kuulumisistaan:

 Ja kisathan menivätkin hyvin: 17. sija on paras MM-sijoitus itselleni. Lisäksi se on paras suomalais-naisampujan sijoitus koko 2000-luvulla.

Viime talven harjoituskausi sujui hyvin, ja lähdin innolla myös kesäkauteen. Pääsin kiertämään maailmancupia ensimmäistä kertaa elämässäni, ja se oli itselleni todella tärkeä juttu. Suomen edustaminen maailmancupissa antoi minulle lisää itseluottamusta sekä uskoa omiin kykyihin.

Vastoinkäymisiäkin kesän aikana ilmeni, kun kisoja riitti lähes joka viikolle, ja huomasin, etten kerennyt kunnolla palautua. Tästä syystä en saanut itsestäni parasta tuloskuntoa esiin, vaikka tulostaso oli muuten edelliskautta parempi. Onneksi sain ennen kauden pääkilpailuja – Meksikon MM-kilpailuja – hyvän 8 viikon fysiikkapainotteisen treenijakson, jonka avulla pääsin hyvään vireeseen niin fyysisesti kuin henkisestikin. Ja kisathan menivätkin hyvin: 17. sija on paras MM-sijoitus itselleni. Lisäksi se on paras suomalaisnaisampujan sijoitus koko 2000-luvulla.

Kaudesta jäi kokonaisuudessaan positiivinen fiilis ja odotan tulevaa treeni- ja kisakautta taas innolla. Luvassa on ainakin fysiikkapuolella uusia juttuja, joiden avulla olisi tarkoitus haalia lisäpisteitä kisatulokseenkin.

Tarun matkaa voit jatkossakin seurata Contribyten blogissa. Paljon onnea ensi vuoden kisakauteen ja menestystä tulevaisuuden haasteissa!

Share This

Jaa tämä kollegoillesi

Jaa tämä postaus verkostoosi!