Contribyte tukemaan jousiampuja Taru Kuoppaa

27 huhti 2017

Contribyte tukemaan jousiampuja Taru Kuoppaa

huhti 27, 2017

Contribyte lähti tukemaan jousiampuja Taru Kuoppaa matkalla kohti Tokion olympialaisia. Kun Taru otti meihin yhteyttä, niin halusimme ehdottomasti lähteä mukaan tukemaan hänen matkaansa. Olympiapaikka on aina vaikea saavuttaa ja Tarun viimevuotinen Rion olympiaedustus osoitti, että hänellä on potentiaalia ja ennen kaikkea halua kehittyä lajissaan vieläkin paremmaksi. Contribyte sponsoroi Tarun matkaa Turkin maailmancup-osakilpailuun joka mahdollistaa osallistumisen kiertueelle.

Taru kuului jo lähes 20 vuotta sitten Suomen parhaisiin jousiampujiin. Pitkän tauon jälkeen Taru teki paluun jousiammuntaan huikein tuloksin. Taru on paluunsa jälkeen voittanut Suomen mestaruuksia, tehnyt suomen ennätyksiä ja edustanut Suomea Rion olympialaisissa. Annetaan kuitenkin Tarun itse kertoa urastaan ja taustastaan enemmän:

Taru Kuoppa“Olen aikanaan päätynyt jousiammunnan pariin isosiskon jalanjäljissä 90-luvun puolivälissä. Pidin lajia heti todella mielenkiintoisena ja se tuntui omalta jutulta. Saavutin nuorena monta suomenmestaruutta ja edustin jo 16-vuotiaana Suomea aikuisten arvokisoissa. Parikymppisenä innostus ja motivaatio kuitenkin hiipui ja lopetin urheilu-urani. Tai nyt jälkiviisaana voi todeta, että pidin vain lähes 10-vuoden tauon, sillä palasin 2013 hieman yllättäen takaisin lajin pariin. Sen jälkeen olen rakentanut suunnitelmallisesti uutta uraani ja se on vienyt minut pienin askelin kohti huippua. Suurin saavutus on toistaiseksi ollut Rion Olympialaiset, joissa edustin Suomea viime kesänä.

 Tulevaisuudessa päätavotteeni on Tokion Olympialaiset 2020 mutta sitä ennen on monta mielenkiintoista vuotta edessä. Tällä kaudella osallistun maailmancup-kiertueelle sekä maailmanmestaruuskisoihin. Tavoitteeni on nostaa omaa tulostasoa sekä sijoitusta maailmanrankingissa ja unelmana kuulla Maamme-laulu jonain päivänä”

Contribyten blogissa seurataan Tarun tämän kauden edesottamuksia. Turkin maailmancup osakilpailusta saataneen myös kuvamateriaalia kaikkien nähtäväksi. Toivotamme koko Contribyten toimesta Tarulle onnea ja tsemppiä kesän kilpailuihin ja tottakai suuriin tavoitteisiin tulevaisuudessa.

 

Share This

Jaa tämä kollegoillesi

Jaa tämä postaus verkostoosi!