Tulevaisuuden tuotekehitys -seminaari tulee taas!

2 tammi 2018

Tulevaisuuden tuotekehitys -seminaari tulee taas!

tammi 2, 2018

Tulevaisuuden tuotekehitys -seminaari tulee taas toukokuussa! Luvassa on upeita puheenvuoroja kiinnostavilta alan ammattilaisilta: niin kotimaisilta asiantuntijoilta kuin kansainvälisiltä pioneereiltakin. Tapahtumapaikkana toimii tyylikäs, modernista arkkitehtuuristaan tunnettu Musiikkitalo. Tervetuloa mukaan!

Tulevaisuuden tuotekehitys -seminaari on jokavuotinen tapahtuma, jossa keskitytään kokonaisvaltaisen tuotekehityksen edistämiseen, uudistamiseen sekä vahvistamiseen. Menestyvä tuotekehitys vaatii paljon enemmän kuin pelkän ketterän kehittämisen malleja tai Lean-filosofian noudattamista, sillä kokonaisvaltainen tuotekehitys koostuu niin asiakaslähtöisyydestä, operatiivisesta tehokkuudesta, motivoituneesta ja toimintaan valtuutetusta henkilöstöstä kuin pitkäjänteisestä uusiutumisestakin. Tulevaisuuden tuotekehitys -seminaari käsittelee kattavasti ja monipuolisesti kaikkia näitä näkökulmia, ja kerää yhteen tuotekehityksen huippuammattilaiset luomaan suuntaviivoja huomisen organisaatioille.

Vuoden 2018 seminaarin pääpuhujana toimii arvostettu ja kansainvälisesti palkittu Anab Jain, joka on kehittäjä, futuristi, elokuvantekijä sekä kirjailija. Lisäksi hän on toinen spekulatiiviseen designiin keskittyvän Superfluxin perustajista, jonka tarkoituksena on luoda käsin kosketeltavia ja provokatiivisia kokemuksia, jotka kuljettavat yleisönsä potentiaaliseen tulevaisuuteen. Työllään hän pyrkii linkittämään ihmiset emotionaalisesti tulevaisuuden minäänsä ja näkemään näin tämän hetkisen toimintansa seuraukset. Luomalla uusia tapoja nähdä, olla ja toimia hän haastaa meidät katsomaan kriittisesti juuri tänään tekemiämme valintoja.

Jainin lisäksi puhumassa on lukuisia inspiroivia eri alojen asiantuntijoita. Tärkeimpiä seminaarin teemoja ovat etenkin koneoppiminen, tulevaisuuden liiketoimintamallit sekä motivaatio ja tiimin hyvinvointi. Miten koneoppimista tulisi kehittää? Millaiset liiketoimintamallit menestyvät tulevaisuudessa? Entä miten henkilöstön hyvinvointi auttaa luomaan menestyviä tulevaisuuden organisaatioita? Kaikkeen tähän – ja moneen muuhunkin tulevaisuuden tuotekehityksen kysymykseen – saat vastauksen kevään 2018 seminaarista!

Tilaa lippusi hyvissä ajoin ja säästät early birds -alennuksella!

 

 

 

Share This

Jaa tämä kollegoillesi

Jaa tämä postaus verkostoosi!