Contribyte Instakisa – Instagram kilpailu

5 joulu 2018

Contribyte Instakisa – Instagram kilpailu

joulu 5, 2018

Pimenevät syysillat ovat loistavaa aikaa videon editointiin. Haastamme kaikki vähemmänkin videoita tehneet Instaajat mukaan kisaan. Säännöt on suunniteltu siten, että harrastelijatkin voivat pärjätä.

Tässä kilpailun säännöt:

5 parasta videota joilla on suurin suhteellinen tykkäysprosentti. Suhteellinen tykkäysprosentti lasketaan tykkäysten määrä jaettuna seuraajien määrällä eli likes/followers score. Ideana tässä on, että pienemmälläkin follaajamäärällä voi pärjätä.
Toisin päin ajateltuna, tavoitteena on tehdä video, jolla on vaikutus katsojaan eli mitä useampi katsoja tykkää nähtyään videon sitä parempi.
Osallistujan Instagram-tilillä täytyy olla vähintään 50 seuraajaa. Jos ei ole viittäkymmentä, kannattaa hankkia äkkiä ainakin sen verran.

Videolla tulee näkyä Contribyte logo vähintään kolmen sekunnin ajan. Logo voi näkyä suoraan kuvamateriaalissa tai leikattuna videoon.  @contribyte Instassa on esimerkkivideo, jossa on molempia käytössä. Julkaisuja seurataan hashtagilla #Contribyte. Hyväksyttävä video tulee olla 2018 vuonna kuvatusta materiaalista tehty urheilu/pelivideo. Materiaali voi olla osin jo muualla julkaistua sisältöä. Kyseessä voi olla talvi- tai kesälaji, sisä- tai ulkolaji, e-urheilu, myös pelit mölkky jne. käyvät. Kilpailu on voimassa 31.1.2019 asti. Videon voi vielä kuvata joululomalla ja laittaa Instaan vaikka tammikuun viimeisenä päivänä.

Tämän jälkeen voittajat julkistetaan ja heihin ollaan suoraan yhteydessä maksun osalta. Contribyte repostaa parhaita videoita kisan jälkeen omalla tilillään.

Palkkion voi osoittaa myös lahjoituksena haluamaansa kohteeseen, esim urheiluseuran kehittämiseen tai vaikka hyväntekeväisyyteen. Voittajien kanssa maksutapa sovitaan erikseen.

Selvyyden vuoksi todettakoon, että maksut tehdään suomen lain ja verokäytäntöjen puitteissa. Yleensä alle 100€ palkinnot ovat verottomia. Contribyte varaa oikeuden hylätä asiattomat videot.

Contribyte logoja saatavilla alla tai lisää meidän mediapankissa. Tarroja ja pipoja voi hakea meidän toimistolta Kampissa tai Oulussa.

 

 

  

Mediapankki

Share This

Jaa tämä kollegoillesi

Jaa tämä postaus verkostoosi!