Valitse sivu

Contribyten videoblogi julkaisu

12 joulu 2016

Contribyten videoblogi julkaisu

joulu 12, 2016

Contribyte päätti 10-vuotisen taipaleen kunniaksi perustaa videoblogin. Blogissa on tarkoitus tutustuttaa ihmiset konsulttiemme elämään ja mitä meidän tyyppinen konsultointi on.

Helpoiten videoblogia on seurata tilaamalla kanavan. Kanavan tilaus onnistuu alla olevaa nappia painamalla.

Tästä koko videoblogimme kaikki tähän asti julkaistut seitsemän osaa.

Videoblogiimme on tähän asti tehnyt sisältöä niin Henri Hämäläinen, Timo Leppä kuin Lasse Mikkonen. Jatkossa myös muut tulevat osallistumaan yhä enemmän videobloggaukseen.

Tässä Timpan esittelyvideo:

Ja tässä Lassen:

Meidän YouTube kanavalla on myös paljon muuta mielenkiintoista sisältöä. Käykää tutustumassa ja katsomassa – Contribyte YouTube. Meiltä saa myös toivoa sisältöä YouTubeen. Teemme mielellämme opetusvideoita Atlassian, VersionOne ja muistakin edustamistamme tuotteista. Myös kysymykset liittyen ketteryyteen tai tuotekehityksen kehittämiseen voivat olla hyviä aiheita.


 

Contribyte on vuonna 2006 perustettu konsulttiyritys. Sen toimialaa ovat ketterät ohjelmistotuotannon menetelmät, räätälöidyt kehitystyökalut sekä uudet työskentelytavat. Contribyte ei usko yhden metodologian tai menetelmän ylivertaisuuteen tuotekehityksessä, vaan pyrkii toimimaan menetelmäriippumattomasti. Contribyte on työntekijöidensä omistama ja toiminut perustamisvuodestaan 2006 saakka kannattavasti ja vastuullisesti.

Seuraa Contribyteä Facebookissa, Twitterissä, LinkedInissä tai YouTubessa!

 

Share This

Jaa tämä kollegoillesi

Jaa tämä postaus verkostoosi!