Valitse sivu

Sertifioituja Atlassian-koulutuksia ensimmäisenä Suomessa

13 joulu 2016

Sertifioituja Atlassian-koulutuksia ensimmäisenä Suomessa

joulu 13, 2016

Nyt se on virallista! Contribyte kouluttaa myös Atlassianin tarjoamia kursseja, jotka löytyvät Atlassian Universityn sivuilta. Meidän koulutusvastaavamme Timo Leppä yhteistyössä Atlassianin kanssa mahdollisti tämän, että Suomessa on nyt saatavilla Atlassianin virallisia koulutuksia suomenkielellä.

Olen toiminut Contribytellä koulutusvastaavana jo monta vuotta ja pyrkinyt kehittämään omia sekä tietysti muiden kouluttajien tietotaitoja vastaamaan asiakkaiden tarpeita. Olemme sertifoineet itseämme eri toimittajien työkaluihin(esim IBM, VersionOne) sekä parhaiten tunnettuhin menetelmiin (SAFe, Scrum Alliance, Scrum.org),jotta pysymme ajanhermoilla ja voimme taata laadukkaat koulutukset!

Viime vuosien aikana Atlassian on nostanut päätään Suomessa työkalu puolella huikeasti ja olemmekin tarjonneet siihen auttavaa kättä jo pidemmän ajan mm käyttöönotto sekä ylläpitoa -palveluna sekä tietysti Contribyten omilla koulutuksilla, kuten nämä huhtikuussa järjestettävät JIRA Agile ja Portfolio ja JIRA Agile -Ketterät tiimit ja JIRA.

Kun Atlassian tarjosi meille partnereille mahdollisuuden ottaa myös tarjontaan heidän omat viralliset koulutukset, niin toki innostuin aiheesta. Teimme tarvittavat hakemukset ja tarjosimme näytöt koulutuksistamme AATPP:lle (Atlassian Authorized Training Partner Program), jotta he voivat varmistua meidän kyvykkyydestä tarjota heidän koulutuksia juuri niin kuin he ovat ne suunnitelleet.”

Atlassianin koulutusohjelma toteutetaan ns Train-the-Trainer -tyyppisesti. Näin uusille kouluttajille tulee hyvä ja varma käsitys materiaaleista sekä Atlassian kouluttajat näkevät, miten kouluttajaksi pyrkivä suoriutuu kurssien pitämisestä

Hakemukset on käsitelty ja näytöt annettu, joten nyt se on sitten virallista. Ensimmäisinä Suomessa, voimme kouluttaa Atlassianin sertifioivia kursseja!

Alla listattuna muutamia Atlassian virallisista koulutuksista (täältä lisää)

  • JIRA Essentials
  • Getting More from JIRA Agile
  • JIRA Administration
  • JIRA Admin Part 2 (User Management and Schemes)
  • Getting More from JIRA Workflows
  • JIRA Reporting and Dashboards
  • Getting Started with Confluence
Timo Leppä

Timo Leppä

Konsultti, koulutusvastaava

Contribyten koulutusvastaava Timo on virallinen SAFe-konsultti sekä Atlassian-kouluttaja. Hänen työhönsä kuuluu tiimien valmennusta ja kouluttamista erityisesti menetelmien ja työkalujen osalta. Konsulttina Timo on yltiöpositiivinen – mutta kuitenkin realistinen.

Share This

Jaa tämä kollegoillesi

Jaa tämä postaus verkostoosi!