Valitse sivu

Contribyte ostaa Prodmanin liiketoiminnan

helmi 2, 2017

Asiakas- ja markkinaymmärrys, liiketoimintaosaaminen ja tuotekehityksen ohjaaminen tekemään oikeita asioita ovat yhä tärkeämpiä kaikissa tuotteita ja palveluita tekevissä yrityksissä. Contribyte vahvistaa osaamistaan näillä osaamisalueilla ostamalla Prodmanin liiketoiminnan. Prodmanin ja Contribyten yhdistyessä syntyy entistä vahvempi, kokonaisvaltaisesti digitaalista palvelu- ja tuoteliiketoimintaa kehittävä palveluntarjoaja.

”Meidän vahva osaaminen tuotekehityksen kehittämisestä ja asiakasarvon maksimoinnista täydentyy tosi hyvin Prodmanin vahvalla osaamisella tuotejohtamisesta”, sanoo Contribyten toimitusjohtaja Henri Hämäläinen. ”Palvelumuotoilu, asiakaskokemus ja portfolion hallinnan mallit ovat yksiä kysytyimpiä palveluitamme viimeisen vuoden aikana. Nyt olikin täydellinen hetki vahvistaa osaamistamme näillä alueilla”, Henri jatkaa.

Prodmanin toimitusjohtaja Harri Pendolin kertoo innoissaan muutoksesta: ”Prodman ja Contribyte yhdessä pystyvät auttamaan organisaatioita rakentamaan yhä parempia tuotteita ja palveluita asiakkailleen. Me korostamme aina asiakkaillamme, että tuotejohtaminen ei saa siiloutua. Samoin tuotejohtamisen konsultoinnin on luonnollista tehdä tiivistä yhteistyötä tuotekehityksen konsultoinnin kanssa.”

Mitä yhdistyminen käytännössä tarkoittaa

Prodmanin tuotejohtamisen liiketoiminta sulautettiin Contribyteen 1.2.2017 alkaen ja koko henkilöstö siirtyi Contribytelle. Kaikki nykyiset palvelut koulutuksista konsultointiin säilyvät tarjonnassa myös Contribyten brändin alla. Kaupan mukana Contribyte saa kolme tuotejohtamisen ja strategiakonsultoinnin huippuosaajaa, jotka ovat mm, luoneet Suomen ensimmäisen tuotejohtamisen koulutusohjelman, kouluttaneet satoja tuotepäälliköitä ja konsultoineet kymmeniä yrityksiä tuoteprojekteissa.

Palveluita tuodaan vähitellen Contribyten sivuille, mutta esimerkiksi koulutustarjontaan voi tutustua myös tuotejohtaminen.fi-sivuilta. Prodmanilta siirtyvien Harrin, Markun ja Antin yhteystiedot löydät täältä.

Prodman

Prodman Oy on vuonna 2009 perustettu teknologiateollisuuden sekä palvelualojen tuoteliiketoiminnan kehittämiseen keskittyvä yritys. Missiona Prodmanilla on ollut nostaa suomalaisen tuotejohtamisen tasoa ja arvostusta, sekä sen kautta parantaa suomalaisten tuotteiden ja palveluiden menestysmahdollisuuksia. Prodmanin vision on, että yrityksemme eivät olisi tunnettuja vain teknisistä innovaatioistaan vaan tuotteista, jotka uusilla tavoilla ratkaisevat asiakkaiden tarpeet. Tuotteista, joita asiakkaat todella haluavat ostaa. Visio tulee elämään myös Contribytellä.

Contribyte

Contribyte Oy on vuonna 2006 perustettu tuotekehityksen toimintatapojen, räätälöityjen kehitystyökalujen ja uusien työskentelytapojen menetelmäriippumaton konsulttiyritys, joka auttaa asiakkaitaan tehostamaan heidän liiketoimintakriittistä ohjelmistokehitystään. Contribyte on työntekijöidensä omistama ja toiminut perustamisvuodestaan saakka kannattavasti ja vastuullisesti.

Katso myös Henrin ja Harrin video yhdistymisestä

 

Henri Hämäläinen

Henri Hämäläinen

Toimitusjohtaja, konsultti

Henri on Contribyten toimitusjohtaja ja organisaatioiden valmentaja. Hän on 15 vuoden aikana saanut toimia kymmenien eri organisaatioiden valmentajana ja muutoksen auttajana. Henri vaati, että toimitusjohtajanakin hänelle jää aikaa valmentaa ja kouluttaa organisaatioita. Henrin vapaa-aika kuluu monimuotoisten liikunnallisten harrastusten parissa niin yksin, ystävien kuin perheenkin kanssa. Ulkourheilu niin pyöräillen, juosten, suunnistaen, hiihtäen tai koiran kanssa liikkuen on lähellä sydäntä. Nuoruuden pallopelit vetävät Henrin joka viikko aina takaisin pallopelikentille, sillä ilman ulkona liikkumista ei ajatukset pysyisi kasassa.

Share This

Jaa tämä kollegoillesi

Jaa tämä postaus verkostoosi!