Contribyte vaihtaa nimensä Countrybyteksi

1 huhti 2018

Contribyte vaihtaa nimensä Countrybyteksi

huhti 1, 2018

Kevään kynnyksellä Contribyte etsi uutta brändi-ilmettä. Haimme apua alan johtavilta asiantuntijoilta tuoda jotain erottuvaa ja uutta usein niin tylsään konsultointia tekevien yritysten kenttään. Emme kuitenkaan halunneet menettää Contribyten jo 11 vuoden aikana luomaa brändiä, tunnettua C-merkkiä ja erottuvaa värimaailmaamme.

Contribytestä Countrybyte

Yhteistyökumppaniksemme valikoitui Suomen brändimaailman johtava asiantuntia RSB (Rosa’s Salon & Brand). Yhteistyössä lähdimme arvomaailmamme kautta avaamaan brändilukkoamme. Aika nopeasti keskusteluihin nousi jo olemassa olevien arvojen rinnalle muutama meitä kuvastava arvo: ”working hard” ja ”being proud”. Näiden pohjalta rakensimme uudelleen Contribyten brändin vastaamaan noita arvoja paremmin. Uudeksi nimeksi päätettiin Countrybyte.

“Olen erittäin tyytyväinen Countrybyte-brändiin, siinä kiteytyy meidän cowboy-henkisyys ja meille tärkeät arvot. Todella usein olemme yksinäisiä ratsastajia kovassa työmaailmassa – tehtävänä kehittää organisaatioista parempia paikkoja elää.” kertoo Countrybyten toimitusjohtaja Henri Hämäläinen. “Välillä tekisi mieli olla enemmän sheriffi kuin cowboy, mutta toisaalta todellinen muutos uppoaa ajatusmaailmalla, ei pakottamalla”, Henri jatkaa.

Countrybyte näkyy myös työasuissa

Yhtenäistämme samalla myös työpukeutumistamme. Haluamme yhä säilyttää arvomme autenttisuudesta eli emme ota mitään tiettyä pukeutumissäännöstöä käyttöön. Rohkaisemme kuitenkin konsulttejamme pukeutumaan country-henkisesti ja olemmekin hommanneet kaikille bootsit ja stetsonin. Myös isosolkinen vyö järjestyy. Tämä pukeutumiskoodi tuleekin näkymään asiakkaillamme heti huhtikuusta lähtien.

Share This

Jaa tämä kollegoillesi

Jaa tämä postaus verkostoosi!