Valitse sivu

Contribyte mukana tukemassa erityislasten urheilua

8 touko 2019

Contribyte mukana tukemassa erityislasten urheilua

touko 8, 2019

Contribyte osallistui lauantaina Espoo Liikkuu -kampanjan järjestämään EKS Specials Hockey Day -hyväntekeväisyystapahtumaan, jonka avulla kerättiin varoja Espoon Kiekkoseuran erityisjunnuille. Espoon Kiekkoseura EKS on luonut erityisasemassa oleville lapsille oman jääkiekkoseuran ja toimintaa, jossa tarjotaan liikuntarajoitteisille sekä muille erityislapsille mahdollisuus harrastaa.

 

 

Hyväntekeväisyystapahtuman vetonaula oli EKS Specials All Stars – HC GhostPucksters -jääkiekko-ottelu, jossa Contribyten oma Lasse Mikkonenkin oli pelaamassa. Ottelun lisäksi Contribyte osallistui tapahtumaan järjestämällä paikan päälle frisbeegolf-pisteen sekä tekemällä lahjoituksen jääkiekkoseuran toimintaan.

Haluamme auttaa konkreettisella tavalla hyvää tekeviä seuroja ja yhdistyksiä, kuten EKS Specials -joukkuetta. EKS Specials järjestää erityisasemassa oleville lapsille ja nuorille mahdollisuuden harrastaa jäälajeja. Tapahtuma oli hyvä tapa auttaa, koska tuotot menevät suoraan seuralle. Tapahtumaan myös osallistui EKS Specials -nuoria, jotka saivat hyväntekeväisyysottelussa mahdollisuuden palata tunnettujen jääkiekkoilijoiden kanssa, kertoo Lasse Mikkonen.

 

 

Päivä sujuikin Lassen mukaan mainiosti: fiilis oli katossa ja paikalla oli kaikkiaan lähes 300 katsojaa. Lisäksi tapahtuma tarjosi mahdollisuuden nähdä tunnettuja jääkiekkoilijoita, kuten KHL-tähti Ville Lajusen, 2011 maailmanmestari Jani Lajusen ja naisten Olympia-mitalisti Emma Terhon.

Itse ottelu oli toki meille, Ghost Pucksters:ille, hieman haastava, kun meitä vierailijajoukkueessa pelanneita ei varsinaistesti yhdistänyt ammattitason kiekkotausta vaan enemmänkin rakkaus lajiin harrastuksena. Maaleja kuitenkin tehtiin molempiin päihin ja tilanteita syntyi paljon, kommentoi Lasse ottelua.

 

 

Onneksi tärkeintä ei ole voitto, vaan reilu peli ja hyvä tarkoitus! Contribyte tulee jatkossakin tukemaan urheilua osallistumalla erilaisiin tapahtumiin ja järjestämällä urheiluun liittyviä kilpailuja, kuten jo perinteeksi muodostuneen Instagram-kesäkisan. Lisäksi Contribytellä on muutama kummiurheilija, joita tuemme heidän urallaan kohti olympialaisia ja muita saavutuksia. Kumparelaskija Akseli Ahvenaisen, jousiampuja Taru Kuopan sekä e-sport -joukkue Jämsän Paintball CS:GO:n kuulumisia voit seurata täältä Contribyten blogista.

 

Ghost Pucksters

 

Share This

Jaa tämä kollegoillesi

Jaa tämä postaus verkostoosi!