Suomen nuorin esports-joukkue treenaa yhä suuremmin panoksin

5 kesä 2019

Suomen nuorin esports-joukkue treenaa yhä suuremmin panoksin

kesä 5, 2019

Contribyte tukee Suomen nuorinta tavoitteellista esports-joukkuetta, Jämsän Paintball CS:GO:ta heidän tiellään kohti entistä ammattimaisempaa kilpaurheilua. Kyselimme hieman poikien kuulumisia, ja näin he vastasivat:

 

Paljon on vettä virrannut siitä kun lokakuussa viimeksi Contribyten blogiin kirjoittelimme.

Joukkue on kehittynyt ja mennyt eteenpäin kovaa vauhtia. Yksi vauhdittava tekijä on ollut lokakuussa joukkueemme kanssa aloittanut CS:GO -valmentaja Toni “toNppa” Luhtapuro. Toni on pitkän linjan esports-valmentaja, joka on tuonut joukkueemme tekemiseen paljon ryhtiä. Tonin myötä olemme alkaneet harjoittelemaan säännöllisemmin ja fiksummin.

Aloitimme kisakauden lokakuussa 2018 Gyostage-laneilta Kuopiosta. Koska joukkueemme on nuori ja todella kokematon, niin tarkoituksenamme noilta laneilta oli saada kokemusta, josta olisi hyötyä myöhemmin seuraavissa turnauksissa. Tavoitteet saavutettiin vaikka tuloksellisesti peleissä ei ollut kehumista. 

Kovan harjoittelun jälkeen helmikuussa matkamme suuntasi Winter Assembly -laneille Helsingin Messukeskukseen. Tähän turnaukseen asetimme tavoitteeksi päästä jatkoon alkulohkoista. Tavoite saavutettiin ja jopa ylitettiin, sillä ensimmäisessä pudotuspelissä kaadoimme mesikämmeN-joukkueen. Lopulta putosimme toisessa pudotuspelissä meitä selkeästi paremmin pelanneelle IQUE.GG-joukkueelle. Hyvä turnaus kaikinpuolin meille. 

e-urheilu

Marraskuussa saimme mielenkiintoisen puhelun, kun Lenovo Suomi halusi meidät pelaamaan ikäihmisten Grey Gunners CS -joukkuetta vastaan näytösottelun Young vs. Old -hengessä. Kampanja oli kaikin puolin mukava – se tarjosi näkyvyyttä molemmille osapuolille sekä osapuolten yhteistyökumppaneille. Pelaaminen myös yhdisti ikäluokkia – koska olette viimeksi päässeet pelaamaan yli 70-vuotiaita vastustajia vastaan? Yksityiskohtana mainittakoon, että Lenovon järjestämä promokuvaus-tilaisuus oli mukava ja saimme kuvia myös omaan käyttöömme. Lopputuloksia on nähtävillä nettisivuillamme

Viimeisin pelaamamme LAN-turnaus oli pieni, mutta kovatasoinen Stage 142 Jyväskylässä. Turnauksessa ei ollut valtavasti väkeä, sillä se oli noin 150 konepaikan tapahtuma, mutta taso oli sitäkin kovempi. Joukkueissa oli pelaajia jopa Suomen huipulta pitämässä hauskaa. Kyyti oli välillä kylmää, mutta myös opettavaista.

Seuraava iso turnauksemme tulee olemaan Assembly Byoc 2019 elokuussa – tähän turnaukseen olemme asettaneet tavoitteeksi päästä kolmen parhaan joukkoon. Tavoite on todella kova ja vaatii paljon treeniä. Kovan treenaamisen lisäksi monen asian pitää mennä kohdalleen turnauksessa, mutta pidämme tulosta silti mahdollisena. Katsotaan miten käy.

 

Contribyte toivottaa kovasti onnea joukkueen seuraaviin koetuksiin! Poikien matkaa esports-maailmassa voi seurata täällä Contribyten blogissa tai osoitteessa jpb.fi. Edellisen juttumme voit lukea täältä!

 

Share This

Jaa tämä kollegoillesi

Jaa tämä postaus verkostoosi!